Gaddar 14. Bölüm 2. Fragmanı Heyecanla İzleyiciyle Buluştu!

Gaddar dizisinin merakla beklenen 14. bölüm 2. fragmanı sitemizde yayınlandı! Now TV'de büyük beğeni toplayan dizi, 26 Nisan Cuma akşamı saat 20.00'de yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Gaddar'ın yeni bölümü için heyecan dorukta!

Gaddar dizisinin heyecanla beklenen 14. bölüm 2. fragmanı, izleyicilerle buluştu! Now TV'de büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen dizi, yeni bölümüyle 26 Nisan Cuma akşamı saat 20.00'de ekranlara gelecek. Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak gibi ülkemizin sevilen oyuncularının başrollerinde yer aldığı Gaddar, izleyicilerini yine büyük bir maceraya sürükleyecek.

Dizinin Son Fragmanı Yayında!

Gaddar dizisinin son fragmanı, izleyicilerin büyük merakını giderdi. Her bölümü heyecanla beklenen dizi, yeni bölümünde neler yaşanacağını sık sık güncellediğimiz sitemizde takip edebilirsiniz. Başta dizinin başrol oyuncuları olmak üzere, tüm izleyiciler yeni bölüm için sabırsızlanıyor.

Yeni Bölümde Neler Olacak?:

Dizinin önceki bölümünde yaşananlar hala hafızalarda tazeyken, yeni bölümde neler olacağı merak konusu. Davut'un ölümü ailenin üzerinde derin bir acı bırakırken, Dağhan kendini suçlamaya başlar ve intikam yeminleri ederek Korkut'un peşine düşer. Ancak herkes Dağhan'ın kendisine zarar vereceğinden korktuğu için önlem alır.

Enver, işi kansız çözmek için uğraşırken, Zakkumlarla bir teklifle gider ve sonrasında Dağhan'ı saf dışı bırakarak Müdür ile plan yapar. Ancak bu planları beklenmedik bir engelle karşılaşır. Korkut ise Leyla ile yakınlaşabilmek için babasının ölümünü araştırmaya başlar. Bu sırada onunla yeniden görüşebilmek için çaba sarf eder. Ancak Dağhan, Leyla ve Korkut arasındaki bağlantıdan haberdar olur ve onu Korkut'tan uzaklaştırmak ister. Bu konu ikili arasında bir hesaplaşmaya dönüşür ve Leyla'nın babasının ölümüyle ilgili öğrendikleri, onu bir seçim yapmaya zorlar.

Gelişmeleri Takipte Kalın:

Gaddar dizisinin yeni bölümü için heyecan dorukta! Dizinin özeti en kısa sürede sitemizde yer alacak. Son bölümde yaşananları hatırlamak ve yeni bölümü heyecanla beklemek için takipte kalın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.