110 TL'lik Bedava Akaryakıt! Kampanya Ay Sonuna Kadar Geçerli Olacak!

110 TL'lik Bedava Akaryakıt! Kampanya Ay Sonuna Kadar Geçerli Olacak!
Akaryakıt kampanyasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Banka, duyurusunu daha öncesinde gerçekleştirmişti. Neredeyse 10 gün kaldı ve 110 TL'lik bedava benzin motorin LPG fırsatı bitmek üzere. İşte kampanyaya katılım şartları...

Yakıt fiyatlarındaki artış, sürücülerin akaryakıt alışverişi için en uygun fırsatları araştırmalarına neden oluyor. Bu konuda dikkat çeken bir gelişme, İş Bankası'nın sunduğu Maxipuan kampanyası oldu. Eylül ayı boyunca sürecek olan bu özel teklif, bankanın resmi web sitesinde duyuruldu. Kampanya, özellikle yakıt alışverişlerinde belirli bir tutara ulaşan müşterilere Maxipuan kazandırmayı hedefliyor.

Akaryakıt Kampanyası Ay Sonunda Bitecek!

İş Bankası'nın Eylül ayına özel bu kampanyası, 16 Ağustos'ta başladı ve 30 Eylül'e kadar sürecek. Maximum Kart anlaşmalı Opet ve Sunpet istasyonları bu kampanyanın kapsamında yer alıyor. Tek seferlik veya farklı günlerde yapılan toplamda 500 TL ve üstü yakıt veya otogaz alışverişlerinde müşterilere 90 TL Maxipuan kazandırılacak. Eğer alışverişlerden biri Maximum Mobil uygulaması üzerinden "Opet Araçta Ödeme" seçeneği ile yapılırsa, toplamda 110 TL Maxipuan kazanılabilecek. Fırsattan yararlanabilmek için İş Bankası'nın mobil uygulamalarında yer alan 'katıl' butonuna tıklamak yeterli.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.