A101 İndirimini Yaptı! Okula Gideceklere İndirimli Kırtasiye Ürünleri!

A101 İndirimini Yaptı! Okula Gideceklere İndirimli Kırtasiye Ürünleri!
A101'in market indirimlerinin yanı sıra okula başlayacak öğrenciler için kırtasiye kampanyası yaptığı da görüldü. 31 Ağustos'ta bu indirimleri kaçırmayın. Defter, kalem kitap her şey sizi bekliyor.

Okulların açılmasına az bir zaman kala, öğrenciler ve aileleri okul alışverişi için harekete geçiyorlar. Ancak kırtasiye malzemelerinde son dönemde yaşanan fiyat artışı, birçok aileyi tedirgin ediyor. İyi haber ise A101 market zincirinin bu konuda ailelere ciddi bir yardım yapacak olması.

Kırtasiye Ürünlerinde İndirim Var

A101, her yıl olduğu gibi bu yıl da kırtasiye ürünlerine özel indirimler sağlayarak ailelerin yükünü hafifletmeyi planlıyor. İndirimler 31 Ağustos itibarıyla başlayacak ve kalemden deftere, silgiden cetvele kadar temel okul malzemelerinde geçerli olacak. Hatta çanta ve su matarası gibi ek okul gereçleri de indirimli fiyatlarla satılacak.

Bu indirim kampanyası, yeni eğitim yılına başlayacak milyonlarca öğrenci ve aile için büyük bir rahatlama sağlayabilir. Zira okul sezonu, ek giyim, kırtasiye ve diğer harcamalarla birlikte aile bütçelerini zorlayabilir. Ancak A101'in sunduğu bu fırsatlar sayesinde, kaliteli ürünleri daha uygun fiyatlara almak mümkün olacak.

A101 Aktüel Ürünler Kataloğu 31 Ağustos

a10131agustos.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.