Akaryakıt Ok Gibi Fırladı! Benzin ve Motorinin Litresi 45 TL'yi Geçecek! Araç Sahiplerinin Kafası Karıştı!

Akaryakıt Ok Gibi Fırladı! Benzin ve Motorinin Litresi 45 TL'yi Geçecek! Araç Sahiplerinin Kafası Karıştı!
Akaryakıt fiyatlarındaki güncel gelişmeler şok etkisi yaratıyor. Benzin ve motorine beklenen zamla beraber akaryakıtın litre başına 45 TL'yi geçeceği ifade edilmekte. Peki bu hafta ne kadar fiyat artışı olacak?

Son dönemde Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar, benzin ve motorin fiyatlarını da doğrudan etkiliyor. Sürücüler, 'Benzin ve motorin ne kadar oldu? Gelecek zam ne zaman?' gibi sorularla sürekli bir araştırma içinde. Özellikle son gelen zam haberleri, araç sahiplerini oldukça tedirgin etmekte. Önümüzdeki 13 Eylül Çarşamba günü, benzin fiyatlarına 1 TL, motorin fiyatlarına ise 1,50 TL zam yapılması bekleniyor. Bu zam sonrası, litre fiyatlarının 40 TL'yi geçmesi olası.

Akaryakıt Fiyat Listesi 11 Eylül 2023

Benzin ve motorin fiyatları büyük şehirlerde de farklılık gösteriyor. İstanbul'un Anadolu Yakası'nda benzinin litre fiyatı 36.78 TL iken, motorinin litre fiyatı 37.90 TL. Aynı şehrin Avrupa Yakası'nda bu fiyatlar sırasıyla 36.83 TL ve 37.96 TL. İstanbul genelinde LPG'nin litre fiyatı ise Anadolu Yakası'nda 17.35 TL, Avrupa Yakası'nda 17.38 TL.

Ankara'da ise benzinin litre fiyatı 37.39 TL, motorinin litre fiyatı 38.49 TL ve LPG'nin litre fiyatı 17.45 TL olarak belirlenmiş. İzmir'de bu fiyatlar; benzin için 37.49 TL, motorin için 38.66 TL ve LPG için 17.55 TL.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.