Bankadan Haber Geldi! Kendi Evi Olsun İsteyenlere 1 Milyon TL'den %2,35 Faizli Kredi!

Bankadan Haber Geldi! Kendi Evi Olsun İsteyenlere 1 Milyon TL'den %2,35 Faizli Kredi!
Ev sahibi olmak isteyenlere kamu bankalarından düşük faizli kredi fırsatı sunuldu. %2,32 faiz oranından başlıyor ve 1 milyon TL'lik kredi müşterileri bekliyor. Kendi evinde yaşama planı olanlar için sıfır ve ikinci el konutlarda güncel fırsatlar...

Konut sahibi olmak, Türkiye'de her geçen gün daha zorlu bir süreç haline geliyor. Bu zorluğu aşmak adına, insanlar uygun konut kredisi seçenekleri arıyor. Özellikle Ziraat Bankası, son dönemde müşteri dostu bir kampanya ile dikkat çekiyor. Kamu bankalarının genel anlayışı, inşaat sektörüne destek olacak kredi politikaları belirlemek yönünde. Ziraat Bankası da bu vizyona uygun şekilde, hem inşaat sektörünü canlandırıyor hem de vatandaşlara uygun şartlarda konut sahibi olma imkanı tanıyor.

Bankanın yeni kredi kampanyası, özellikle uzun vadeli ödeme yapmayı planlayanları hedef alıyor. Bu kampanya ile 120 aya kadar vade seçenekleri sunuluyor, bu sayede aylık taksit miktarları da görece düşük kalabiliyor. İlginç bir şekilde, bu kredinin alınabilmesi için ek teminat ya da kefil şartı da aranmıyor. Banka, kredinin teminatını yalnızca konuta koyduğu ipotek ile sağlıyor.

1 Milyon TL Krediye %2,35 Faiz!

Faiz oranları ise yıllık %2,35 gibi bir rakamda. Örneğin, 1 milyon TL'lik bir kredi çekerseniz ve 120 ay vade yaparsanız, aylık taksitleriniz yaklaşık 25.042 TL olacak. Bu, ilk etapta oldukça yüksek bir rakam gibi görünse de, enflasyonun da etkisiyle birkaç yıl içinde bu taksitlerin daha makul seviyelere inmesi olası.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.