BİM Gıda Ürünlerinde Fiyatları İndirdi! BİM 12 Eylül Aktüel Ürünler Kataloğu

BİM Gıda Ürünlerinde Fiyatları İndirdi! BİM 12 Eylül Aktüel Ürünler Kataloğu
BİM'in güncel aktüel ürünler kataloğu haberimizde yer alıyor. 12 Eylül tarihinden itibaren gıda ürünlerinde büyük fırsat başlayacak. Fiyatlarda indirim uygulandı. Yumurta, ayçiçek yağı ve tuvalet kağıdında kampanya...

Bim, her hafta olduğu gibi bu hafta da çeşitli ve uygun fiyatlı ürünlerle müşterilerinin karşısına çıkıyor. 12 Eylül Salı günü satışa sunulacak olan ürünlerin fiyatları da kesinleşti. Alışveriş listesi hazırlarken gözden kaçırılmaması gereken bu fırsatları sizin için derledik.

BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU 12 EYLÜL

Süt ve Süt Ürünleri

Bir yemek sonrası için ideal olan İçim Az Yağlı Yoğurt, yalnızca 47,50 TL. Aknaz markasının farklı peynir seçenekleri de yine Bim raflarında olacak. Yarım yağlı tost peyniri 1500 gr için 199 TL, dilimli versiyonu ise 145 TL. Ayrıca Teksüt Kaşar Peyniri de 179 TL ile satışa sunuluyor.

İçecekler ve Atıştırmalıklar

Sek markasının çeşitli süt ve ayran ürünleri de yine raflarda yerini alacak. Bir litre süt 21,90 TL, naneli ayran ise 6,50 TL. Meyve barı, yumuşak şeker ve çikolatalı içecekler gibi atıştırmalıklar da alışveriş sepetinizi renklendirebilir. Özellikle Nesquik Çikolatalı İçecek Tozu, 420 gr ile 59,50 TL'den satılacak.

bimaktuelfoto.jpg

Dondurulmuş Gıdalar ve İçecekler

Banvit'in dondurulmuş şnitzel paketi 59,50 TL, Keskinoğlu'nun bütün piliç ürünü ise 47,90 TL. Gazlı içeceklerden Cola Turka, 3 litrelik şişesiyle 26,50 TL'ye müşterilere sunuluyor.

Cips ve Diğer Atıştırmalıklar

Patates cipsi tutkunları için Ruffles ve Lays markalarının ürünleri 28,50 TL fiyatla satılacak. Doritos'un taco mısır cipsi de aynı fiyattan raflarda yer alacak. Lava Waves markasının tahıllı cipsi ise 9,50 TL.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.