Emekliler Maaş Hesabına Baksın! Bankalar 9500 TL Promosyon Ödemesi Veriyor

Emekliler Maaş Hesabına Baksın! Bankalar 9500 TL Promosyon Ödemesi Veriyor
Emeklilere sevindiren haber verildi. Promosyon ödemeleri Eylül ayında da devam ediyor. 9500 TL promosyon paranız hesabınıza yatırılacak. Peki hangi bankalar yüksek promosyon ödemektedir? İşte detaylar...

Türkiye'nin emekli nüfusu için kapılar ardına kadar açılıyor; özellikle yeni EYT düzenlemesi sonrası 15,5 milyon emekliye ek mali destek sağlanıyor. Bu, maaşların yanı sıra yıl boyu ödenen ikramiye ve promosyonlarla gerçekleşiyor. Kamu ve özel sektör bankaları, emeklilerin cüzdanını şişirecek 9.200 TL'ye kadar promosyon fırsatları sunuyor. Eylül ayının başlangıcıyla birlikte, bankaların güncellediği kampanyalar mercek altına alınıyor.

Bankaların Promosyon Teklifleri Eylül 2023

Akbank

Akbank, emeklilerin SGK gelirlerini bankaya taşıması durumunda çeşitli promosyon seçenekleri sunuyor. Net maaşa göre belirlenen promosyonlar, 4.200 TL'den başlayıp 7.000 TL'ye kadar çıkabiliyor. Ancak nafaka veya haciz kesintileri olanlar için bu miktarlar azalıyor.

DenizBank

DenizBank emeklilere, maaşlarını 3 yıl boyunca bankadan alacaklarına dair söz verirlerse, 5.000 TL'ye kadar promosyon sağlıyor. Maaşın büyüklüğüne göre değişen promosyon miktarları, minimum 3.000 TL ve maksimum 5.000 TL arasında.

Garanti BBVA

Garanti BBVA, emekli maaşını taşıyanlara ayrıcalıklı promosyonlar sunuyor. Promosyon miktarları, emeklinin maaş aralığına göre 4.500 TL'den 7.500 TL'ye kadar çıkıyor. Kampanyanın Eylül ayında da devam etmesi bekleniyor.

İş Bankası

İş Bankası'nı tercih eden veya maaşını oraya taşıyan emeklilere 7.500 TL'ye kadar promosyon sunuluyor. Maaş aralıklarına göre değişen bu miktarlar, her bütçeye uygun seçenekler içeriyor.

QNB Finansbank

Finansbank, toplamda 9.200 TL'ye varan bir promosyon paketi sunuyor, ki bu nakit promosyonun yanı sıra CardFinans Emekli kredi kartında yıllık 1.200 TL indirim de içeriyor.

Yapı Kredi

Yapı Kredi, SGK emekli maaşını taahhüt eden müşterilere 9.000 TL'ye kadar promosyon sunuyor. Promosyon miktarı maaş aralığına göre belirleniyor.

Kamu Bankaları

Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank gibi kamu bankaları da emeklilere maaş aralıklarına göre 3.000 TL'den 5.000 TL'ye kadar promosyonlar sunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.