Emekliye 1 Maaş Ekstra İkramiye Müjdesi: Akbank'tan Dev Promosyon!

Emekliye 1 Maaş Ekstra İkramiye Müjdesi: Akbank'tan Dev Promosyon!
Gece alınan kararla emeklilere yönelik heyecan verici bir gelişme yaşandı! Akbank, maaşını bankaya taşıyan emeklilere 1 maaş tutarında ek ikramiye fırsatı sunuyor. Detaylar haberimizde.

Gece yarısı alınan kararla, Türkiye'deki emekliler için sevindirici bir gelişme yaşandı. Akbank, maaşını bankaya taşıyan tüm emeklilere yönelik dev bir promosyon kampanyası başlattı. İşte emekliye özel bu müjdeli habere ilişkin detaylar:

Akbank'tan Emeklilere Özel Dev İkramiye Kampanyası

Akbank, 30 Nisan'a kadar geçerli olacak bir kampanya ile emeklilere yönelik büyük bir jest yapıyor. Kampanya kapsamında, maaşını Akbank'a taşıyan emekliler 1 maaş tutarında ek ikramiye kazanma fırsatı elde ediyorlar. Bu kampanya, SSK, Bağ-Kur ve 4C emeklilerini kapsıyor.

Başvuru ve Şartlar

Akbank'ın dev ikramiye kampanyasından yararlanmak isteyen emeklilerin tek yapması gereken, maaşlarını Akbank'a taşımak ve 3 yıl boyunca buradan almaya devam etmeyi taahhüt etmektir. Başka bir ek şart aranmayan kampanya için başvurular 30 Nisan'a kadar devam edecek.

Promosyon Detayları

Kampanya kapsamında, maaşını Akbank'a taşıyan emeklilere 10.000 TL ve üzeri maaşlar için net 15.000 TL promosyon ödemesi yapılacak. Ayrıca, ek olarak 2.500 TL değerinde chip para da sunulacak. Böylece, emekli maaşını Akbank'a taşıyanlar toplamda 17.500 TL'lik bir nakit destek ödemesi alma şansı bulacaklar.

Diğer Avantajlar

Akbank, emeklilere yönelik bu özel kampanyanın yanı sıra faizsiz nakit avans ve faizsiz kredi imkanları da sunuyor. Bu avantajlarla birlikte emekliler, toplamda 35.000 TL'ye kadar ek ödeme alma fırsatına sahip olacaklar.

Son Başvuru Tarihi: 30 Nisan

Kampanya 30 Nisan'a kadar sürecek olup, 17 milyonu aşkın emekliyi kapsıyor. Akbank, mobil bankacılık üzerinden yapılan başvuruları hızla işleme alarak emeklilere kolaylık sağlıyor. Daha fazla bilgi için Akbank'ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.