En Az 13 Bin TL Ödenecek! Maaş Zammı Bekleyen Emekliye Yeni Müjde!

En Az 13  Bin TL Ödenecek! Maaş Zammı Bekleyen Emekliye Yeni Müjde!
Emekli için Ağustos ayının yeri çok başka. Çünkü emekli maaşına ek olarak yapılacak ödemeler kesinleşti. 13 bin TL ödeme için bu şartları karşılamalısınız. Birkaç gün içerisinde ek paranız hesabınıza yatacak.

Emekli 13 bin TL ek ödemenin peşinde. Türkiye'deki emeklilere müjdeli bir haber geldi. SSK, Bağkur, 4A ve 4B kapsamındaki emeklilere yönelik cazip bir promosyon teklifi duyuruldu. Bu teklife göre, belirli şartları yerine getiren tüm emeklilere toplu bir promosyon ödemesi yapılacak.

31 Ağustos'a kadar sürecek bu promosyon kampanyası kapsamında, emeklilere tek seferlik bir ödeme yapılacak. İlgilenen emekliler bu süre zarfında tam 14.250 TL'ye kadar promosyon alabilecekler. Bu teklif, maaş miktarına göre farklılık gösterse de, en düşük emekli maaşı alanından en yükseğine kadar herkes bu promosyondan faydalanabilecek.

Ek 13 Bin TL Nasıl Alınacak?

Ağustos ayında emekli maaşlarının ödeme sürecinin başlamasıyla birlikte, emekliler bu promosyon müjdesiyle bir arada karşılaşacaklar. Emeklinin en az 13 bin TL ek ödeme için ne yapması gerektiği ortaya çıktı. Bu süre zarfında maaşını Garanti BBVA'dan almayı taahhüt eden emeklilere yönelik promosyon miktarları şöyle belirlendi:

  • 3.500 TL altında maaş alan emeklilere 4.500 TL,
  • 3.500 TL ile 7.500 TL arasında maaş alanlara 5.250 TL,
  • 7.500 TL ile 10.000 TL arasında maaş alanlara 6.750 TL,
  • 10.000 TL ve üstü maaş alanlara ise 7.500 TL promosyon ödenecek.

Bu kampanya, Garanti BBVA'nın emeklilere sunduğu özel bir teklif olup, emekli maaşını bu bankadan almayı üç yıl boyunca taahhüt eden her emekliye açık. Özellikle Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olan Garanti BBVA'nın bu jesti, birçok emekli için oldukça çekici bir fırsat olarak göze çarpıyor. Son olarak, tüm emeklilerin bu promosyon şartlarını dikkatlice gözden geçirerek, bu cazip tekliften faydalanmaları önerilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.