Özel Banka Faiz Oranlarını 0,99'a Çekti! Kredi Faizleri İyice Düştü!

Özel Banka Faiz Oranlarını 0,99'a Çekti! Kredi Faizleri İyice Düştü!
Özel bankadan gelen bilgi doğrultusunda kredi faizleri iyice aşağı çekildi. 0,99 faiz ile kaç bin TL kredi çekmek mümkün olacak? Bankaya nasıl başvuru yapacağınız ve kredi için talep edilen belgeler gibi önemli detaylar haberimizde.

Eylül ayı sonlarına yaklaşırken, bankaların mevcut kampanyalarıyla ilgili incelemeler süratle sürdürülüyor. Önceki aylarda yaşandığı üzere, bu ay içerisinde de bankalar, potansiyel yeni müşterilere çeşitli kredi ve nakit avans teklifleri ile geliyor. Bu kampanyalar kapsamında, faizsiz nakit avanslar ve avantajlı faiz oranları ile krediler sunulmakta. Bu doğrultuda, Garanti BBVA tarafından verilen bilgiyle, %0.99 faiz oranına sahip kredi kampanyasının detayları açığa çıktı. Bu kredi teklifinin açıklanmasının ardından, avantajlı faiz oranından kimlerin yararlanabileceği merak edilmekte.

Garanti Bankası’nın Kredi Teklifi

Garanti BBVA tarafından duyurulan %0.99 faizli kredi kampanyası hakkında, bankanın resmi internet sitesinde belirtilen bilgilere göre, 15 Eylül ve 17 Ekim tarihleri arasında, Garanti BBVA mobil uygulamasını indirerek ve "müşteri olmak istiyorum" seçeneğini tercih ederek, ilk kez Garanti BBVA müşterisi olan bireyler bu tekliften faydalanabilecekler. Bu avantajlı kredi teklifine katılmak isteyenler, mobil uygulama üzerinden Garanti BBVA müşterisi olduktan sonraki beş gün içerisinde, hayat sigortası ve kampanyalı kredilere başvuruda bulunabilirler. Bu kampanya hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler, Garanti BBVA’nın resmi internet sitesindeki kampanyalar sekmesini ziyaret ederek bilgi sahibi olabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.