Sabah Yapılan Simit Çay Kahvaltısına Zam! Simitin Fiyatını Duyan Kaçıyor!

Sabah Yapılan Simit Çay Kahvaltısına Zam! Simitin Fiyatını Duyan Kaçıyor!
Simite yeni bir zam daha geldi. Ocak ayının son günlerinde bir simit bir çay kaç TL'den satılıyor detaylar haberimizde...

Zamların ardı arkası kesilmiyor ve son olarak simit fiyatlarına yapılan zam haberleri gündemde. Artan maliyetler, ekonomik zorluklar ve asgari ücrete yapılan zam sonrasında, Ankara'da simit fiyatlarına zam yapıldığı açıklandı.

Ocak ayı itibariyle birçok ürün ve hizmette yaşanan zamlar, vatandaşların bütçelerini olumsuz etkilemeye devam ediyor. Ankara'da faaliyet gösteren simitçiler, artan maliyetler nedeniyle simit fiyatlarını güncellediklerini açıkladılar.

Ankara Simitçiler Odası Başkanı Savaş Delibaş, yaptığı açıklamada, yarından itibaren Ankara'da simit fiyatlarının 15 TL olacağını belirtti. Bu zammın, alım gücünün düşük olduğu bir dönemde gerçekleşmesi, özellikle emekli, öğrenci ve dar gelirli kesimi olumsuz etkileyecek gibi görünüyor.

Delibaş, "Alım gücünün çok düşük olduğu şu zamanlarda 15 TL esnafın derdine de derman olmuyor… Bugün özellikle emekli, öğrenci kesiminden, dar gelirli hemşehrilerimizden özür diliyoruz, bu zammı yapmak zorunda kaldık" ifadeleriyle zammın zorunlu bir karar olduğunu vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.