Tüp Fiyatlarında Maliyet Arttı! Aygaz, İpragaz, Bizimgaz Kullananlar İşte Yeni Fiyat Listesi!

Tüp Fiyatlarında Maliyet Arttı! Aygaz, İpragaz, Bizimgaz Kullananlar İşte Yeni Fiyat Listesi!
Tüp fiyatlarındaki büyük artışla beraber Aygaz, İpragaz ve Bizimgaz şirketleri de ürünlerine zam yaptı. Piknik, ev, ticari, tombul tipi tüpler başta olmak üzere fiyatlar iyice yükseldi. İşte güncel tüp fiyat listesi...

Ülkemizde artan enflasyon oranları yaşam maliyetini ciddi şekilde etkiliyor. Özellikle 2023 yılının ikinci yarısında fiyatlarda yaşanan artışlar, vatandaşların bütçesini zorluyor. Bu yükselişlerden en çok etkilenen ürünlerden biri, hemen hemen her evde bulunan tüp gazlar oldu. Yeni fiyat güncellemeleri 27 Ağustos'ta yapıldı ve tüp fiyatları, yerine göre değişiklik gösterebiliyor. Son yıllarda tüp fiyatlarındaki artışlar öyle bir seviyeye ulaştı ki, bu durum doğal gaza olan talebi de artırıyor. Örneğin, mutfak tüplerinin yeni fiyatları yaklaşık olarak 510 TL'ye ulaşırken, piknik için kullanılan tüpler ise ortalama 100 TL civarında satılıyor.

GÜNCEL TÜP FİYATLARI ZAMLI HALİ

Aygaz, İpragaz ve Bizim Gaz gibi farklı markaların güncel tüp fiyatları ise şu şekilde oluşuyor:

  • Aygaz'ın 2 kg'lık mini ev tüpü 102 TL, 12 kg'lık ev tüpleri ise 520 TL'den satılıyor.

  • İpragaz markasının 2 kg'lık gri piknik tüpleri 99 TL, 12 kg'lık ev tüpleri 500 TL, 24 kg'lık ticari tüpler 1007 TL ve 45 kg'lık sanayi ve propan tüpleri ise 1.876 TL ve 2.029 TL'den satışa sunuluyor.

  • Bizim Gaz da 2 kg'lık gri piknik tüpü 99 TL, 12 kg ev tüpleri 500 TL, 24 kg ticari tüpler 1007 TL, 45 kg sanayi ve propan tüpleri ise 1.876 TL ve 2.029 TL'den alıcı buluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.