Yumurtasından Ayçiçek Yağına Fiyatlar Düştü! Tarım Kredi Marketleri 17 Eylül'e Kadar Gıdada İndirim Yapıyor!

Yumurtasından Ayçiçek Yağına Fiyatlar Düştü! Tarım Kredi Marketleri 17 Eylül'e Kadar Gıdada İndirim Yapıyor!
Tarım Kredi marketlerinden gelen haberle beraber ayçiçek yağı, yumurta, süt, un, yoğurt gibi ürünlerde önemli fırsatlar sizleri bekliyor. Eylül ayında iki hafta daha sürecek kampanyalar ve ürünlerin güncel fiyatları haberimizde...

Tarım Kredi Kooperatif market zinciri, indirim kampanyalarına bir yenisini daha ekleyerek Eylül ayını müşteriler için daha cazip kılıyor. Bu marketlerin en büyük özelliği, sadece indirim dönemlerinde değil, yıl boyunca uygun fiyatları ile tüketicilerin bütçesine katkıda bulunması. Özellikle diğer büyük market zincirleriyle kıyaslandığında, Tarım Kredi'nin kar amacı gütmediği vurgulanıyor.

17 Eylül'e Kadar Ucuz Ürün Satılacak

Bu ayın indirimli ürünleri, 6 Eylül'den itibaren başlayıp, 17 Eylül'e kadar devam edecek. Tarım Kredi Kooperatif, bu döneme özel olarak bir dizi ürünü indirimli fiyatlarla sunuyor. Tuvalet kağıdı, kağıt havlu gibi temel ihtiyaç maddelerinden, çeşitli markalara ait atıştırmalıklara kadar birçok ürün indirim kapsamında.

Aktüel Ürünler Kataloğunda Neler Var?

Örneğin, standart tuvalet kağıdı 72.90 TL, Selpak marka tuvalet kağıdı ise 60 TL fiyat etiketiyle yer alıyor. Çay tutkunları için çayın kilosu 96.90 TL. Ayrıca, sıvı sabun 18.50 TL fiyatıyla dikkat çekiyor. Çocuklar içinse Ozmo markasının çeşitli ürünleri ve Toybox'un oyuncaklı sakızları gibi ürünler de indirimde.

Çikolata kaplamalı gofret sadece 3 TL, Eti Maximus Loading Bar ise 5.25 TL gibi uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. Ayrıca, 6'lı Elit marka kağıt havlu paketi 46.90 TL fiyatıyla raflarda yerini alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.