Galaxy Z Fold 6 Özellikleri ve Fiyatı Sızdırıldı! Görsellerle Birlikte Telefon Açığa Çıktı!

Galaxy Z Fold 6 Özellikleri ve Fiyatı Sızdırıldı! Görsellerle Birlikte Telefon Açığa Çıktı!
Galaxy Z Fold 6 bekleyenlere güzel bir haber verildi. Telefonun görselleri ve özellikleri sızdırıldı.

Samsung, katlanabilir telefon piyasasında liderliğini koruma mücadelesinde, bu yıl yine yenilikçi adımlar atıyor. Rakipleri Xiaomi ve Vivo'nun baskısı altında Samsung, Galaxy Z Fold serisine yeni eklemeler yapmaya hazırlanıyor. Özellikle Galaxy Z Fold 6 modeli, teknoloji dünyasında büyük bir merakla bekleniyor. İşte, Galaxy Z Fold 6 hakkında ortaya çıkan tüm detaylar!

Galaxy Z Fold 6'nın Beklenen Tanıtım Tarihi

Samsung, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da katlanabilir telefon serisi Z Fold'un yeni üyesini yaz aylarında tanıtmaya hazırlanıyor. Sızıntılara göre, Galaxy Z Fold 6 modelinin Temmuz ayının ortalarında, olimpiyat oyunlarından iki hafta önce, 10 Temmuz tarihinde tanıtılması bekleniyor. Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, bu tarih teknoloji tutkunları tarafından dikkatle izleniyor.

İki Versiyonla Geliyor: Normal ve Ultra

Galaxy Z Fold 6, bu sene bir yenilik olarak iki farklı versiyonla piyasaya sürülecek. Normal ve daha uygun fiyatlı bir versiyonun yanı sıra, donanım özellikleriyle öne çıkan bir Ultra versiyonu da kullanıcıların beğenisine sunulacak. Ultra model, özellikle Galaxy S24 Ultra'dan alınan 200 megapiksel kamera ile dikkat çekiyor. Ultra model, titanyum kasa gibi premium özelliklerle de farkını ortaya koyacak.

Daha Hafif, Daha İnce

Galaxy Z Fold 6 Ultra, 239 gram ağırlığında ve açık haldeyken 5.6 mm, kapalıyken ise 12.1 mm kalınlığında olacak. Bu özelliklerle, Fold 5 modelinden hem daha ince hem de daha hafif bir yapı sunacak.

İşlemci ve Depolama Seçenekleri

Galaxy Z Fold 6, diğer Galaxy modellerinde olduğu gibi, pazara bağlı olarak Exynos ve Snapdragon işlemci seçenekleriyle sunulacak. Telefon, 12 GB RAM ve 256 GB veya 512 GB depolama seçenekleri ile gelecek. Bu, kullanıcıların ihtiyaçlarına göre esnek seçenekler sunuyor.

Fiyat ve Ekran Boyutları

6.3 inçlik dış ekranı ile Galaxy Z Fold 5'ten daha büyük bir ekran sunacak olan Fold 6, aynı zamanda 7.6 inçlik iç ekrana sahip olacak. Önceki modelin 1800 dolarlık başlangıç fiyatına kıyasla, Z Fold 6'nın sürpriz bir şekilde 799 dolardan başlayan fiyatlarla sunulması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.