Elektrik Faturası Çok Gelenler Hızlı Olsun! 250 TL İade Edilecek

Elektrik fiyatlarına yapılan zamların ardından vatandaşların yükünü hafifletmek nedeniyle Akbank 250 TL’ye kadar chip-para iadesi fırsatı sunuluyor.

Elektrik faturalarındaki artış, Temmuz ayında %38 oranında zam yapılmasıyla birlikte vatandaşların bütçelerini zorlamaa başladı. Bu durumu hafifletmek amacıyla Akbank, Axess kart sahiplerine özel bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, yeni otomatik fatura talimatı veren kullanıcılar 250 TL’ye kadar chip-para iadesi yapılacak.

Elektrik Faturası Çok Gelenlere Müjde

Elektrik faturalarına gelen zam, hanelerin bütçesini ciddi şekilde etkiledi. Ancak, Akbank’ın sunduğu bu kampanya, vatandaşların elektrik faturası yükünü bir nebze olsun hafifletmeyi amaçlıyor. Axess, Axess Öğrenci ve Free karta sahip olan herkes, Temmuz ayı içerisinde verecekleri her yeni otomatik fatura talimatı için chip-para kazanma fırsatı yakalıyor.

Akbank'tan 250 TL Hediye Chip-Para Kazanma Fırsatı

Akbank, Axess kart sahiplerine özel hazırladığı kampanya ile Temmuz 2024'te yeni otomatik fatura talimatı veren kullanıcılarına chip-para hediye ediyor. Kampanya kapsamında, verilen her yeni fatura talimatı ile 250 TL’ye kadar chip-para kazanma şansı sunuluyor.

Kampanya Detayları

  • Kampanya Süresi: 1 Temmuz - 31 Temmuz 2024
  • Chip-Para Yükleme Tarihi: 5 Ağustos 2024
  • Kazanılabilecek Maksimum Chip-Para: 250 TL

Kampanyadan faydalanmak için, verilen otomatik fatura talimatlarının yeni olması gerekiyor.

Temmuz Ayında Elektriğe Zam!

Temmuz ayında elektrik fiyatlarına yapılan %38’lik artış, hanelerin bütçesine büyük bir yük getirdi. Bu artış, elektrik faturası açısından herkesin bütçesini zorluyor.

Chip-Para Kazanma Koşulları

Axess kart kullanıcılarının kampanyadan yararlanabilmesi için Temmuz ayı içerisinde yeni bir otomatik fatura ödeme talimatı vermesi yeterli. Verilen her yeni talimatla chip-para kazanılacak ve bu chip-paralar 5 Ağustos 2024 tarihinde kartınıza yüklenecektir. Kazanılabilecek maksimum chip-para miktarı 250 TL olup, verilen talimat sayısıyla ilgili değişiklik göstermektedir.

Son Başvuru Tarihi: 30 Temmuz 2024

Para iadesi almak isteyenlerin 30 Temmuz'a kadar başvuru yapmaları gerekiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri