Mazlum Çimen'in Sevenlerine Müjdeli Haber Verildi! Kalp Krizi Geçiren Mazlum Çimen Nasıl Oldu?

18 Haziran'da doğum gününde kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan ünlü sanatçı Mazlum Çimen, sevenlerini korkuttu. Ancak sanatçıdan iyi haber gecikmedi. Sağlık durumu hızla düzelen Çimen, sosyal medya üzerinden sevenlerine mesaj göndererek iyi olduğunu duyurdu.

Kalp Krizi Geçiren Mazlum Çimen Nasıl Oldu?

Ünlü sanatçı Mazlum Çimen, 66. yaş gününde yaşadığı kalp krizi ile hayranlarını ve sevdiklerini büyük bir korkuya sürükledi. 18 Haziran'da aniden rahatsızlanan Çimen, hızlı bir şekilde hastaneye kaldırıldı ve kalbine stent takıldı. Sağlık ekibi, müdahalenin zamanında yapılması sayesinde Çimen’in durumunun kısa sürede iyileştiğini belirtti.

Sağlık Durumu Hızla İyileşiyor

Hastaneden taburcu olduktan sonra sosyal medya üzerinden bir mesaj paylaşan Mazlum Çimen, sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Esprili bir dille, "Hem de doğum günümde bir kriz, bir stent, yeniden doğdum. Doğum gününde tekrar doğmak da bana yakışır," diyerek sevenlerinin yüreğine su serpti. Çimen, kendisine destek olan herkese teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Sosyal Medya Üzerinden Teşekkür Mesajı

Mazlum Çimen, sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Sevgili dostlar, geçirdiğim kalp krizinden sonra yapılan başarılı operasyonla sağlığıma kavuştum. Herkese çok teşekkür ediyorum. Doğum günümde yaşadığım bu ikinci doğum, bana daha güçlü ve sağlıklı bir yaşam için yeni bir başlangıç oldu. İyi dilekleriniz ve dualarınız için minnettarım."

Sevenlerinden Gelen Destek Mesajları

Çimen’in sağlık durumunu öğrenen hayranları ve sanatçı dostları, sosyal medya üzerinden destek mesajları yağdırdı. Birçok kişi, ünlü sanatçının esprili ve pozitif yaklaşımına hayran kaldıklarını belirtti. Mazlum Çimen’in paylaştığı mesaj kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Sağlık Durumuna Dair Detaylar

Mazlum Çimen’in sağlık durumu hakkında hastaneden yapılan açıklamada, "Sanatçımızın kalbine başarılı bir şekilde stent takıldı ve durumu hızla iyileşiyor. Birkaç gün dinlenmesi ve doktor kontrollerine düzenli olarak devam etmesi gerekiyor. Genel sağlık durumu oldukça iyi," denildi.

Geleceğe Dair Planlar

Sağlığına kavuşan Mazlum Çimen, önümüzdeki dönemde projelerine kaldığı yerden devam edeceğini belirtti. Çimen, "Sağlığım izin verdiği sürece sahnelerde ve projelerde yer almaya devam edeceğim. Tüm sevenlerime gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum," ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri