Aile Dizisine Bomba Oyuncu Geliyor! Reytingler Rekor Üstüne Rekor Kıracak

Aile Dizisine Bomba Oyuncu Geliyor! Reytingler Rekor Üstüne Rekor Kıracak
Star TV'deki "Aile" dizisine yeni oyuncu transferi gerçekleştirildi. Güzel oyuncu Mine Kılıç, dizi kadrosuna katıldı. Peki Mine Kılıç hangi karakteri canlandıracak? Detaylar haberimizde

Bugün, "Aile" adlı dizi sezonuna iddialı bir bölümle başlıyor ve başlangıçtan beri 30 bölüm olarak planlanan bu dizi, izleyicilere nefeslerini tutturan ve ardı ardına patlayan olaylar sunmaya devam edecek. Ünlü oyuncular Ayda Aksel ve Selin Şekerci gibi güçlü performanslarıyla tanınan isimlerin kadrosuna katıldığı bu diziye bir başka iddialı transfer daha yapıldı.

Dizide Yeni Sürpriz!

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ın başrollerini paylaştığı "Ya Çok Seversen" dizisinde "Meryem" karakterine hayat veren Mine Kılıç, şimdi "Aile" dizisinin kadrosuna katıldı. Mine Kılıç, daha önce 13. bölümde final yapmış olan "Ya Çok Seversen" dizisinden aynı yapım şirketi olan Ay Yapım'ın "Aile" dizisine geçiş yaptı. Bu başarılı oyuncunun "Aile" dizisinde oldukça sürpriz bir rol üstleneceği konusunda bilgiler edinildi.

Bu yeni transferle birlikte "Aile" dizisinin heyecanı daha da arttı ve izleyiciler, Mine Kılıç'ın hangi karaktere hayat vereceğini ve diziye nasıl bir dinamizm katacağını merakla bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.