Arka Sokaklar Yeni İsimlerle Devam Ediyor! Arka Sokaklar Yeni Oyuncu Kadrosu (2023 - 2024)

Arka Sokaklar Yeni İsimlerle Devam Ediyor! Arka Sokaklar Yeni Oyuncu Kadrosu (2023 - 2024)
Kanal D dizisi Arka Sokaklar'ın yeni sezon oyuncu kadrosu belli oldu. 2023 - 2024 yılında hangi kadro ile yoluna devam edeceğini sizlerle paylaşacağız. Zafer Ergin yine başrolde. Arka Sokaklar yeni sezonuna hazır...

Arka Sokaklar dizisi, uzun bir aranın ardından yeni sezonuyla dönüş yapıyor. 1 Eylül 2023 Cuma akşamı ekrana gelecek olan dizinin yeni sezonu büyük bir merakla bekleniyor. Kanal D, diğer dizilerin yeni sezonlarına başlamadan önce Cuma akşamı Arka Sokaklar'ı izleyiciyle buluşturmayı planlıyor. Ayrıca, dört bölümün çekimleri şimdiden tamamlandı.

Geçen sezonun ortasında çekimlerini Erler Film'in yarıda bıraktığı ve dizinin sona ereceği söylentileri dolaşırken, yeni sezonda çekimleri D Media tarafından yürütülecek. Eski kadrosunu büyük oranda muhafaza eden dizi, Mesut Komiser karakterini canlandıran Şevket Çoruh gibi birkaç isimle anlaşamayarak yollarını ayırmış.

Arka Sokaklar Yeni Sezon Oyuncuları 2023 - 2024

Arka Sokaklar'ın yeni sezonda da tecrübeli oyuncularıyla dikkat çekiyor olması bekleniyor. Örneğin, Zafer Ergin, Baron Mehmet Karahanlı karakteri ile ünlü olan ve dizinin 2006'dan bu yana sürekli oyuncusu, yeni sezonda da rol alacak. Özgür Ozan, yine bir başka eski ve tecrübeli kadro üyesi. Tiyatro kökenli olan Ozan, 2006 yılından bu yana dizide başrol oynamaktadır. Dizinin diğer önemli oyuncuları arasında İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu, Özlem Çınar, Perihan Ünlücan ve yeni katılan Cansu Fırıncı da var. İnanoğlu, Yeşim Salkım ile olan evliliğiyle tanınırken, 2007 yılından bu yana dizide rol alıyor. Özlem Çınar ise yıllar sonra dizinin kadrosuna geri dönmüş durumda. Dizide yeni sezona yeni yüzler de ekleniyor. Cansu Fırıncı, dizinin yeni sezon kadrosuna dahil olmuş ve Emniyet Amiri Ünal karakterini canlandıracak. Fırıncı, son olarak Yalı Çapkını dizisinde yer almıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.