Aşka Düşman Dizisi Çekimlerine Start Verildi! TV8'de Yayınlanacak Dizi Ne Zaman Ekrana Gelecek?

Aşka Düşman Dizisi Çekimlerine Start Verildi! TV8'de Yayınlanacak Dizi Ne Zaman Ekrana Gelecek?
Aşka Düşman dizisinin oyuncu kadrosu hazır. Dizinin çekimleri 2 gün sonra başlıyor. TV8'de yayımlanacak yapımın başrollerinde Nazan Kesal, Esra Ruşan ve Merve Nur Bengi oynuyor. Dizinin ilk bölümü ne zaman?

"Aşka Düşman" adlı dizi için heyecan verici bir gelişme! Bu dizi, İzmir, İstanbul ve Bursa gibi üç farklı şehirde çekilecek ve sete çıkış tarihi olarak 4 Ekim belirlendi. Dizinin yönetmen koltuğunda ise deneyimli yönetmen Mesude Eraslan oturacak.

Hikayesi, bir anne ve kızlarının yaşadığı duygusal bir serüveni anlatacak olan "Aşka Düşman," başrol oyuncularıyla dikkat çekiyor. Nazan Kesal, "Bahriye" karakterine hayat verecekken, kızlarını canlandıracak olan oyuncular ise Esra Ruşan (Feraset), Merve Nur Bengi (Mahur) ve Buse Meral (İnci Neva) olacak.

Dizide, savcı rolünü üstlenecek yetenekli oyuncu Bihter Dinçel yer alacak ve erkek başrol oyuncusu olarak Cem Yiğit Üzümoğlu seçildi.

Ayrıca, dizinin diğer önemli rollerinde Bedia Ener, Barış Aytaç, Ebru Aykaç, Sermet Yeşil, İbrahim Şahin, Mehmet Çepiç, Pelin Bahşi ve Beste Kanar gibi deneyimli isimler de izleyici karşısına çıkacaklar. Dizinin çocuk oyuncuları ise Lavinya Ünlüer ve Emir Kaan Özkan olarak belirlendi.

"Aşka Düşman," İnci adında bir genç kızın, bir anne tarafından yetiştirilirken yaşadığı duygusal zorlukları ve Uygar ile başlayan aşkının dokunaklı hikayesini anlatacak. Dizinin heyecanı, oyuncu kadrosunun yanı sıra okuma provasıyla da başlamış durumda. Bu dizi, izleyicilere duygu dolu ve etkileyici bir hikaye sunmaya hazırlanıyor.

aska-dusman-1024x676.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.