Aşka Düşman Dizisine Dört Oyuncu Daha Katıldı! TV8 Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Aşka Düşman Dizisine Dört Oyuncu Daha Katıldı! TV8 Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?
TV8'in yeni dizisi Aşka Düşman'a dört yeni isim katıldı. Oyuncu kadrosu genişledi ancak dizinin ne zaman başlayacağı da ayrı merak ediliyor. İşte Aşka Düşman hakkında bilinmeyenler...

Büyük bir merakla beklenen “Aşka Düşman” dizisi, izleyicileriyle yakında buluşacak. Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur’un kaleme aldığı bu yeni dizi, aşkla arası bozuk bir anne ve onun kızları İnci Neva, Feraset ve Mahur’un yaşamlarını ve etrafında gelişen olayları sürükleyici bir kurguyla anlatıyor. Mesude Erarslan'ın yönetmen koltuğunda oturacağı dizide çeşitli karakterler birbirinden yetenekli oyuncular tarafından canlandırılacak.

Dizide Kim Hangi Karaktere Hayat Verecek?

Nazan Kesal, annelik yapacak Bahriye karakterine, Buse Meral ise İnci Neva karakterine hayat verecek. Cem Yiğit Üzümoğlu dizide Uygar karakterini, Bihter Dinçel ise Savcı karakterini canlandıracak ve Barış Aytaç da Kenan rolünde izleyici karşısına çıkacak. Evin en büyük kızı Feraset karakteri Esra Ruşan tarafından, Mahur karakteri ise Merve Nur Bengi tarafından canlandırılacak. Ebru Aykaç, dizide Uygar’ın annesi Neriman karakterini oynarken, Bahriye’nin sağ kolu İsmet rolüyle Bedia Ener ekranlara gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.