Aşka Düşman Dizisine Yeni Oyuncu! Başrolde Oynayacak Erkek Oyuncunun Adı Verildi!

Aşka Düşman Dizisine Yeni Oyuncu! Başrolde Oynayacak Erkek Oyuncunun Adı Verildi!
TV8'de yayın hayatına başlayacak Aşka Düşman dizisinin başrolü belli oldu. Dizide kimin oynayacağı bir süredir soruluyordu. İşte güncel oyuncu kadrosu...

Acun Medya'nın heyecanla beklenen yeni dizi projesi "Aşka Düşman," 1 Ekim'de çekimlere başlamaya hazırlanıyor. Dizinin yönetmenliğini üstlenen isim Mesude Erarslan olacak, ve dizi Nazan Kesal, Buse Meral ve Barış Aytaç gibi yetenekli oyuncuları bir araya getirecek. Nazan Kesal, Bahriye karakterini; Buse Meral, İnci Neva karakterini; ve Barış Aytaç ise Kenan karakterini canlandıracak.

Başrolde Cem Yiğit Üzümoğlu Oynayacak

Dizinin başrolünü ise ödüllü oyuncu Cem Yiğit Üzümoğlu üstlenecek ve doktor Uygar Gür karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Dizi, erkeklere düşman olan Bahriye'nin ve onun üç kızının hayatını ve hikayelerini konu alacak.

Aşka Düşman dizisi, kadrosunda yer alan deneyimli ve yetenekli oyuncularıyla dikkat çekiyor. Cast çalışmaları hala devam ederken, başrol erkek karakter için Cem Yiğit Üzümoğlu ile anlaşma sağlanması, dizinin kalitesi hakkında ipuçları veriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.