Ateş Kuşları Dizisi İzleyicileri Ağlattı! Diziden Ayrılacak Oyuncu Belli Oldu!

Ateş Kuşları Dizisi İzleyicileri Ağlattı! Diziden Ayrılacak Oyuncu Belli Oldu!
Ateş Kuşları dizisinin yen bölümüyle birlikte ekrana kimin veda edeceği ortaya çıktı. Başarılı oyuncu ile yollar ayrılacak. İşte diziden giden oyuncunun adı ve canlandırdığı karakter...

"Ateş Kuşları" dizisi, etkileyici hikayesi ve başarılı oyunculuklarıyla ikinci sezonunda da seyirciyi ekran başına çekmeyi başarıyor. Bu dizi, Bozdağ Film tarafından üretiliyor ve yeni sezonun bölümlerinde dikkat çekici bir ayrılık yaşanacak.

Dizinin yeni sezon bölümlerine doktor Feza karakteri olarak katılan Bülent Polat, ekibe veda etmeye hazırlanıyor. Başarılı oyuncunun final sahneleri geçtiğimiz hafta çekildi. Bülent Polat, ailesiyle Çanakkale'de yaşamını sürdürüyor ve aynı zamanda bir işletmeci olarak da faaliyet gösteriyor. Ancak, Polat'ın şu anda herhangi bir yeni projeyle ilişkilendirilmediği için Bozdağ Film'in başka bir projesine katılacağı kulislerde konuşuluyor.

Bülent Polat'ın adı ilk olarak geçen yaz, yapım şirketinin TRT1 için hazırladığı "Ağlayan Gelin" dizisinde anılmıştı. Ancak, bu proje ertelendiği için Polat, "Ateş Kuşları" dizisinin kadrosuna dahil olmuştu.

Bülent Polat'ın "Ateş Kuşları" dizisinden ayrılması, dizinin hayranları arasında merakla beklenen bir gelişme ve yeni projelerle ilgili heyecanı artırıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.