ATV Dizisine Yeni Katılmıştı! Kuruluş Osman'da Oynayacak Dendi Ama Yurt Dışına Çıkacak!

ATV Dizisine Yeni Katılmıştı! Kuruluş Osman'da Oynayacak Dendi Ama Yurt Dışına Çıkacak!
ATV'de yeni oyuncular diziye renk katacak. Ancak başrolde oynaması beklenen bir oyuncu yurt dışına çıkacağını duyurdu. Emre Dinler neden İtalya'ya gidiyor?

Emre Dinler, Nişantaşı City's bölgesinde görüntülendi ve bu sezon "Kuruluş Osman" dizisine katıldığını duyurdu. Oyuncu, bu yeni projeye hazırlık olarak at binme ve kılıç kullanma eğitimleri aldığını ve bu sürecin oldukça zorlu ve yoğun geçtiğini belirtti. Ayrıca, at binme konusunda daha önce deneyimi olmadığını dile getirdi.

Emre Dinler aynı zamanda Ferzan Özpetek'in yeni filmi için de kamera karşısına geçtiğini söyledi ve bu film için önümüzdeki hafta Roma'ya gideceğini belirtti. Bu gala için duyduğu heyecanı da paylaştı.

Daha önce "Yasak Elma" dizisinde de yer almış olan oyuncu, aksiyon projelerinin zorluğuna rağmen rol ayrımı yapmadığını ve hangi projenin kendilerine uygun olduğunu menajeriyle birlikte değerlendirdiklerini ifade etti.

Hatay kökenli olan Emre Dinler, depremde kuzenini ve sevdiklerini kaybettiğini ve bu nedenle Hatay'ın artık eskisi gibi olmadığını söyledi. Deprem döneminde orada bulunduğunu ve hala sık sık ziyaretler gerçekleştirdiğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.