ATV Tutsak Dizisine Yeni Oyuncu! Aytaç Şaşmaz'ın Partneri Belli Oldu! Güzel Oyuncu Diziye Katılıyor

ATV Tutsak Dizisine Yeni Oyuncu! Aytaç Şaşmaz'ın Partneri Belli Oldu! Güzel Oyuncu Diziye Katılıyor
Güzel oyuncuyu artık ATV'de yayınlanacak Tutsak dizisinde göreceğiz. Üstelik başrolü Aytaç Şaşmaz ile beraber paylaşacaklar. Diziyle ilgili güncel gelişmeler haberimizde...

Aytaç Şaşmaz, yeni dizi "Tutsak" ile ekranlara geri dönüş yapmaya hazırlanıyor. Cem Akyoldaş'ın yönetmen koltuğunda oturacağı bu yeni proje, Kore'de popüler olan "The Last Empress" dizisine Türkçe bir yorum getiriyor; uyarlamayı Rahşan Çiğdem İnan yapıyor. Dizide Aytaç Şaşmaz, "Onur" adında bir karakteri canlandıracak. Hayal Köseoğlu ve Ebru Cündübeyoğlu gibi isimler de projenin kadrosunda yer alıyorlar. Fakat Zeynep öğretmen karakterinin, Onur'u bir suikastten kurtararak hikayede merkezi bir role sahip olacağı belirtiliyor ve kimin bu role bürüneceği büyük bir merak konusu.

Şifanur Gül Tutsak'ta Oynayacak mı?

En son gelen bilgilere göre, Şifanur Gül'ün bu kritik rol için en güçlü aday olduğu söyleniyor. Şifanur Gül daha önce "Hayatımın Şansı" ve Çağatay Ulusoy, Salih Bademci ile birlikte rol aldığı "Terzi" gibi projelerde sergilediği yetenekle adından söz ettirmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.