Azer Bülbül Filmi Başrol Oyuncusu Kim Olacak? Kıvanç Tatlıtuğ mu Cihangir Ceyhan mı?

Azer Bülbül Filmi Başrol Oyuncusu Kim Olacak? Kıvanç Tatlıtuğ mu Cihangir Ceyhan mı?
Azer Bülbül filmi için geri sayım başladı. Filmin başrol oyuncusu olarak kimin seçileceği merak ediliyor. Ortaya öyle bir iddia atıldı ki duyunca şaşıracaksınız. Kıvanç Tatlıtuğ ve Cihangir Ceyhan listede bulunuyor.

Azer Bülbül, arabesk müziğin önde gelen figürlerinden biri olarak tanınır. "Yaralandın mı Ey Can", "Dokunmayın Çok Fenayım", "Her An Her Şey Olabilir" ve "Çoğu Gitti Azı Kaldı" gibi hit parçalarıyla adını altın harflerle yazdıran Bülbül'ün hayatı, yakında beyaz perdeye aktarılacak. 2012 yılında vefat eden sanatçının hayatının anlatılacağı film için hazırlıklar başladı.

Azer Bülbül'ü Kim Canlandıracak?

Azer Bülbül'ün büyüleyici hayatının perdeye yansıtılacak olması heyecan yaratırken, kimin bu unutulmaz karakteri canlandıracağı da merak konusu. Öne çıkan iki yakışıklı oyuncu, Bülbül'ü beyaz perdede canlandırmak için düşünülüyor. Filmde Bülbül karakterini kimin oynayacağı konusunda henüz net bir karar verilmemiş gibi görünüyor.

Ömer Karahan'ın yazısında da belirttiği gibi, iki aday arasında Kıvanç Tatlıtuğ ve Cihangir Ceyhan'ın isimleri var. Karahan, bu iki ismin de "Azer Baba" karakterine oldukça uygun olduğunu vurguluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.