Biz Bir Aileyiz Film Çekimleri İptal! Çağatay Ulusoy Küplere Binecek!

Biz Bir Aileyiz Film Çekimleri İptal! Çağatay Ulusoy Küplere Binecek!
Çağatay Ulusoy'un başrolde oynamasını beklediğimiz Biz Bir Aileyiz filminden kötü haber geldi. Yapımcı kararıyla film çekimleri askıya alındı. Peki film hiç yayınlanmayacak mı?

Çağatay Ulusoy, son zamanlarda birçok projeyle meşgul olmuş ve yoğun bir tempoda çalışmıştı. "Centilmen" filminin ve "Terzi" dizisinin ardından "Kübra" isimli yeni bir dizide rol almıştı. Ulusoy’un bu projelerin bitiminde, OGM Pictures'ın başka bir filmi olan "Biz Bir Aileyiz"de yer alacağı konuşuluyordu. Ozan Açıktan’ın yönetmen koltuğunda oturacağı ve Deniz Akçay’ın kaleme aldığı bu film ne yazık ki, şu an için askıya alındı.

Film İptal Edildi

Çağatay Ulusoy'un bu filmde, Arda isminde bir banka görevlisini canlandırması planlanıyordu fakat film, yaz mevsimine ertelendi. Ulusoy’un "Gaddar" isimli yeni dizisinin çekimlerinin öncelik kazanması ve film projesinin apış arası sıkışması sebebiyle bu erteleme kararı alındığı belirtildi.

Çağatay Ulusoy’un Yoğun Programı

Çağatay, peş peşe gelen projelerle oldukça yoğun bir dönemden geçiyor. “Kübra” ve “Gaddar” gibi projeler, Ulusoy’un takvimini doldururken, “Biz Bir Aileyiz” projesi de bu yoğunluğa dahil olacaktı. Ancak, öncelikli projelerin çekimleri ve zaman sıkışıklığı nedeniyle film projesinin ertelenmesi zorunlu hale geldi.

Bu ertelemenin, projeler arası dengeyi sağlamak adına yapıldığı anlaşılıyor. Çağatay Ulusoy’un, yeni projelerdeki performansı merakla beklenirken, ertelenen film projesinin de ilerleyen dönemlerde hayata geçirilip geçirilmeyeceği konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.