Çöp Adam Yeni Sezonunda EDHO Oyuncusu Katılıyor! Star TV Dizisinde Hareketli Zamanlar!

Çöp Adam Yeni Sezonunda EDHO Oyuncusu Katılıyor! Star TV Dizisinde Hareketli Zamanlar!
Çöp Adam dizisi, Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan'ın performansıyla reyting rekorları kırmıştı. Dizinin yeni sezonu için EDHO oyuncusu ile anlaşma sağlandı. Üstelik diziye birkaç isim daha katılacak.

"Çöp Adam" dizisi yeni sezonu için hazırlıklarını tamamladı ve izleyicileri heyecan dolu bölümler bekliyor. Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun başrolde olduğu dizi, yeni senaryo ekibi Meriç Demiray, Volkan Sümbül, Okan Başar Bahar ve Pınar Göktaş'ın eline geçti. Çağrı Vila Lostuvalı, dizinin yönetmenliğini üstleniyor ve hikayede Peri ve Tamer karakterlerinin kayıp bebeği Devrim etrafında gelişen karmaşık ve gizemli olaylar ana tema olacak.

Yeni Sezonda Önemli Oyuncular Diziye Katıldı

Yeni sezonda dizinin oyuncu kadrosuna da yeni isimler eklendi. Usta oyuncu Derya Alabora, dizide polis müdürü Viran karakterine hayat verecek. Ayrıca Soner Türker de kadroya dahil oldu. Türker, daha önce "Avlu", "Mahkum", "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" ve "Yalnız Kurt" gibi dikkat çekici projelerde yer almıştı ve yeni sezonda "Azer" karakterini canlandıracak. Hikayede, İstanbul'a yeni taşınan Azer, ailesini yanına getirmek için tehlikeli bir çeteye katılacak ve bu serüven sırasında Tamer'le yolları kesişecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.