Doğukan Güngör'ün Yeni Filmi Belli Oldu! Nejat İşler ve Kubilay Aka ile Oynayacak!

Doğukan Güngör'ün Yeni Filmi Belli Oldu! Nejat İşler ve Kubilay Aka ile Oynayacak!
Doğukan Güngör, dizilerde sergilediği performansın yanı sıra, üst üste aldığı film teklifleri ile de gündeme geliyor. Oyuncunun Nejat İşler ve Kubilay Aka ile başrolde oynayacağı film ortaya çıktı.

Doğukan Güngör, "Kızılcık Şerbeti" adlı dizide gösterdiği başarılı performansla adından sıkça söz ettiriyor. 31. bölümü bu hafta izleyici karşısına çıkacak olan diziyle beraber, Güngör'ün kariyeri de yükselişte. Fatih karakteriyle dikkat çeken oyuncu, dizinin ikinci sezon çekimlerine katılmaya devam ediyor. Ancak bu meşguliyeti, Güngör'ü diğer fırsatlardan alıkoymuyor.

Sadık Ahmet Filmiyle de Anlaştı

Son olarak, MCG Film Medya'nın "Sadık Ahmet" isimli yapımında yer almayı kabul etti. Filmde, yurtdışında yaşayan bir Türk gencini canlandıracak. Fakat bu durdurulamaz yükselişi sadece burada bitmiyor; bir teklif daha geldi ve kabul etti.

Zaferin Rengi'nde Ünlü Oyuncularla Oynayacak

Ünlü yapımcı ve yönetmen Abdullah Oğuz'un yeni filmi "Zaferin Rengi"nde de rol alacak olan Güngör, "Yusuf Fahir" karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Filmin çekimlerine 9 Eylül'de başlandı ve oyuncu kadrosu oldukça etkileyici. Nejat İşler, Yiğit Özşener, Kubilay Aka, Gülper Özdemir, Gonca Vuslateri, Arif Pişkin ve Yılmaz Bayraktar gibi isimlerle bir araya gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.