Dönence Dizisi Gece Kaç Yaşında Sevgilisi Var mı? Sümeyye Aydoğan Oynadığı Diziler

Dönence Dizisi Gece Kaç Yaşında Sevgilisi Var mı? Sümeyye Aydoğan Oynadığı Diziler
Kanal D dizisi Dönence'nin yeni ve güzel oyuncusu Sümeyye Aydoğan kimdir? Gece karakterini kim canlandırıyor? Sümeyye Aydoğan'ın sevgilisi var mı evli mi? İşte detaylar...

Dönence dizisinde Gece karakterine hayat veren Sümeyye Aydoğan'ın kim olduğu ve bu role nasıl bir derinlik kattığı merak ediliyor. Gece, dizide 19 yaşında bir genç kız olarak karşımıza çıkıyor. Onun en büyük arzusu, sevgilisi Emir (Miro olarak da bilinir) ile yarattığı müzikleri geniş kitlelere duyurabilmek. Ancak ailesinin ve özellikle kız kardeşi için yeni bir hayat kurma amacı, onu İzmir'in Foça ilçesine götürüyor. Burada Gece'yi hangi maceraların beklediği büyük bir merak konusu.

Sümeyye Aydoğan Hayatı

1997 doğumlu olan Sümeyye Aydoğan, genç yaşına rağmen dikkat çekici bir kariyere sahip. Talento Menajerlik bünyesinde çalışan Aydoğan, sadece tiyatroda değil, televizyon ve sinema dünyasında da varlığını hissettiriyor. İlk filmi 'Aile Hükümeti' ile kamera karşısına geçen Aydoğan, 'Yaz 96' isimli filmde de rol almış. Şu anda ise Show TV'nin 'Kırmızı Kamyon' dizisinde Menekşe karakterini canlandırıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.