Dönence Dizisinde Miro'yu Kim Canlandırıyor? Atakan Hoşgören Kimdir Hayatı!

Dönence Dizisinde Miro'yu Kim Canlandırıyor? Atakan Hoşgören Kimdir Hayatı!
Atakan Hoşgören, Dönence dizisindeki karakteri ile ön plana çıkıyor. Başarılı oyuncu Miro karakterine hayat vermektedir. Atakan Hoşgören'in hayatı ve kim olduğuyla ilgili detaylar haberimizde.

Dönence dizisinde Emir, ya da daha çok bilinen adıyla Miro, sevgilisi Gece ile birlikte müzik yapmayı hedefleyen genç bir adamdır. Babası bir yüksek diplomat, annesi ise davranış bilimlerinde bir uzmandır. Miro'nun hayatı, sevgilisi Gece'ye bir sürpriz yapmak amacıyla gittiği Foça'da beklenmedik bir olayla altüst olur. Ancak soru şu: Acaba Miro bu karmaşadan sağ çıkabilecek mi?

Dönence Miro Atakan Hoşgören Hayatı

Dönence dizisinin Miro karakterine hayat veren Atakan Hoşgören, İstanbul doğumlu ve Arnavut kökenli bir aktördür. 5 Ağustos 1999 tarihinde dünyaya gelmiş, eğitim hayatına İstanbul'da, Doğuş Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü'nde devam etmektedir. Aynı zamanda bir basketbolcu olan Atakan, Beşiktaş'ın genç takımında beş yıl boyunca basketbol oynamıştır. Oyunculuk kariyerine ise 2017 yılında "Yıldızlar Şahidim" adlı dizi ile adım atmıştır. Atakan'ın boyu 1.84 metre, kilosu ise 79'dur ve Aslan burcu ile uyumludur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.