Hande Ataizi Suskunluğunu Bozdu! Farah Zeynep Abdullah ile Konuşmuyorlar mı Ortaya Çıktı!

Hande Ataizi Suskunluğunu Bozdu! Farah Zeynep Abdullah ile Konuşmuyorlar mı Ortaya Çıktı!
Güzel oyuncu Hande Ataizi, Bihter filmi setinde Farah Zeynep Abdullah ile tartışma iddialarıyla gündeme gelmişti. Oyuncuya olayın aslı soruldu. İşte bomba açıklamalar...

Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi, Halit Ziya Uşaklıgil'in ünlü eseri "Aşk-ı Memnu"dan uyarlanan "Bihter" adlı filmde birlikte rol almışlardı. Bu film, yıl sonunda Prime Video platformunda izleyiciyle buluşacak. Ancak sette yaşanan gerginlikler ve ilişkilerin iyi gitmediği iddiaları gündemi meşgul etmişti. Hande Ataizi, film çekimlerine başlamadan önce Farah Zeynep Abdullah'ı olumlu bir şekilde değerlendirmiş ve onunla çalışmaktan keyif alacağını ifade etmişti.

fafazey-1692347231-3171960934313.jpg

Ancak filmin çekimleri tamamlandıktan sonra yaşanan gerginliklerin ardından Hande Ataizi, setteki deneyimi hakkında şu açıklamayı yapmıştı: "Güzel, çok güzel bir film yaptık, çok güzel bir dünya kurdu yönetmenlerimiz… Onun dışında zaten çok iyi bir yapımla çalışmanın konforunu yaşadık, doğrusunu söylemek gerekirse… Onun için negatif şeyler söylemek ve konuyu başka bir yere taşımak anlamlı değil. Herkes herkesi biliyor… Ne diyeyim ki, yorum yapmak istemiyorum… Güzel bir film yaptık. Tabii ki, Camdaki Kız gibi bir ekip bulmak çok zor… Biz hâlâ birbirimizle iletişimdeyiz ve görüşüyoruz."

Bu açıklamalar, film setinde yaşanan olumsuzlukları ve sonrasındaki ilişkilerin nasıl bir seyir izlediğini ortaya koymaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.