Hudutsuz Sevda Dizisine İki Yeni İsim Katılıyor! Fox TV'de Fırtına Estirecek Oyuncular Belli Oldu!

Hudutsuz Sevda Dizisine İki Yeni İsim Katılıyor! Fox TV'de Fırtına Estirecek Oyuncular Belli Oldu!
Fox TV yeni dizisi Hudutsuz Sevda, oyuncu kadrosuna yeni eklemeler yaptı. Diziye dahil olan isimler belli oldu. Oyuncular, baba oğul karakterlerine hayat verecek. İşte dizideki son oyuncu transferleri...

“Hudutsuz Sevda” dizisi, geçtiğimiz hafta perşembe günü FOX ekranlarında izleyicisiyle buluştuktan sonra, bu hafta reytinglerde beklenmedik bir artış yaşayarak hem kanalın hem de yapım şirketi Medyapım'ın beklentilerini aştı. Dizi, Halil İbrahim karakterini Deniz Can Aktaş'ın başarıyla canlandırdığı, ve bu karakterin etkileyici intikam hikâyesinin heyecan verici bir kurguyla işlendiği bir yapım. Serüvenin ve heyecanın önümüzdeki haftalarda daha da artması bekleniyor.

Hudutsuz Sevda'ya İki Yeni İsim!

Dizi, zengin oyuncu kadrosuyla öne çıkıyor ve önümüzdeki hafta kadroya iki yeni karakter daha eklenecek. Baba ve oğul karakterleri, deneyimli oyuncular Metin Büktel ve Nezir Çınarlı tarafından canlandırılacak. Bu yeni karakterler, izleyicilerin karşısına Letoların akrabaları olarak çıkacaklar. Metin Büktel, “Dursun” karakterine, Nezir Çınarlı ise “Yavuz” karakterine hayat verecek. Dizi, sunduğu renkli karakterlerle de izleyicinin ilgisini çekmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.