Kanal D Üç Kız Kardeş Dizisine Yeni İsim! Sadık'ın Hayatına Girecek Kadın Belli Oldu!

Kanal D Üç Kız Kardeş Dizisine Yeni İsim! Sadık'ın Hayatına Girecek Kadın Belli Oldu!
Kanal D dizisi Üç Kız Kardeş'in yeni bölümünden itibaren yeni bir ismi göreceğiz. Reha Özcan'ın yeni partneri oldukça önemli bir oyuncu. Dizide çocuklu bir anneyi canlandıracak güzel oyuncunun adı ve hayat vereceği karakter haberimizde.

Bu akşam, Süreç Film'in imzasını taşıyan fenomen dizi "Üç Kız Kardeş," yeni bir bölümle seyirciyle buluşacak. Dizi, senaryosunu İclal Aydın'ın ilham verici aynı adlı eserinden uyarlayarak büyük beğeni toplamıştı. Ancak İclal Aydın'ın veda etmesinin ardından, yapımcı firma önemli bir oyuncu olan Aydan Şener ile anlaşma sağladı ve diziye güçlü bir isim katıldı.

Aydan Şener, diziye "Müjgan" karakteri olarak dahil oldu ve bu karakterin hikayesi de artık gün yüzüne çıkmış durumda. Ayvalık'ta çekilen dizi, Müjgan karakterini gerçek hayattaki gibi eski bir Türkiye Güzeli olarak seyirciye sunacak. Müjgan, geçmişte Kemal Öner adlı bir aranjörle evlenmiş, şov dünyasından uzaklaşmış ve oğlu Uzay'ı dünyaya getirmişti. Ancak eşinden ayrıldıktan sonra oğluyla Ayvalık'a yerleşmiş ve ailesinden kalan toprakları işletmeye başlamıştı.

aydannsener-340182279-5995121667.jpg

Diziye Müjgan karakteri olarak katılan Aydan Şener, karakterinin hikayesinde oğlu Uzay ile ilgili bir gerginlik yaşadıktan sonra, Sadık adlı karakterin (Reha Özcan) hayatına girecektir. Oğlu Uzay'ı canlandıracak olan oyuncu ise henüz netlik kazanmış değil. "Üç Kız Kardeş" dizisi, bu yeni karakterin eklenmesiyle daha da ilgi çekeceğe benziyor. İzleyiciler, Müjgan'ın yaşayacağı dönüşümü ve yeni ilişkilerini merakla bekliyor olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.