Kerem Bürsin'li Dizi Final Yapacak! Hafsanur Sancaktutan ile Başrolde Oynuyorlardı! Kanal D Yapımı Veda Ediyor

Kerem Bürsin'li Dizi Final Yapacak! Hafsanur Sancaktutan ile Başrolde Oynuyorlardı! Kanal D Yapımı Veda Ediyor
Kanal D'de ekrana gelen Ya Çok Seversen için final kararı verildi. Dizinin yayın hayatına veda edeceği ve sonrasında yaşananlar ses getirdi. Ay Yapım ise izleyiciler için özel paylaşımda bulundu.

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ın ana karakterler olarak yer aldığı TV dizisi "Ya Çok Seversen", beklentileri karşılayamayan reyting sonuçları nedeniyle ekrana veda etmeye hazırlanıyor. Dizi ilk olarak hafta içi yayınlanırken, Pastel Film'in yeni dizisi "Dilek Taşı"nın başlamasıyla Cumartesi günlerine taşınmıştı. Yapımcı firma Ay Yapım, iki hafta sonra 13. bölümle final yapacaklarına dair bir açıklama yaptı ve bu süreçte onları destekleyen izleyicilere teşekkür etti.

Dizide Kimler Oynuyor?

Dizinin senaryosu Erdi Işık, Karden Kasaplar, Ceyda Aşar ve Senem Birlik tarafından kaleme alınırken, yönetmenliği Ali Balcı üstlenmişti. Dizinin zengin oyuncu kadrosunda Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'a Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebüzziya ve diğer yetenekli isimler eşlik ediyordu.

Ay Yapım'dan İzleyicilere Teşekkür

Dizi sadece Türkiye'de değil, dünya genelinde de eş zamanlı olarak yayınlanıyordu. Ay Yapım, yolculuğun sonuna gelinirken izleyicilere verdikleri destek için özel bir teşekkür mesajı paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.