Kızılcık Şerbeti Yeni Oyuncusuyla Fırtına Gibi Esecek! Alev Bu Sefer Ne Yapacağını Şaşırdı!

Kızılcık Şerbeti Yeni Oyuncusuyla Fırtına Gibi Esecek! Alev Bu Sefer Ne Yapacağını Şaşırdı!
Güzel oyuncu Ebru Destan, Show TV dizisi Kızılcık Şerbeti ile anlaşma sağladı. Yeni bölümlerde kendisini de artık göreceğiz. Ebru Destan hangi karakteri canlandıracak? Alev'in başı belaya girecek...

Gold Film'in Show TV için çektiği "Kızılcık Şerbeti" dizisi, ikinci sezonunda da büyük bir izleyici kitlesi tarafından ilgiyle takip ediliyor. Dizide, olaylar birbirini izlerken, Ketche'nin yönetmenliğindeki yapım büyük beğeni topluyor. Diziye ikinci sezonda katılan Yiğit Kirazcı, "Rüzgâr" karakteriyle izleyicilerin ilgisini çekmişti ve şimdi de Rüzgâr'ın diziye sevgilisi olarak Helin karakteri ekleniyor. Helin'i canlandıracak olan isim ise Ebru Destan.

ebrudestan-267623655-12350320203.jpg

Ebru Destan, daha önce "Arka Sokaklar" dizisinde başarılı bir performans sergilemiş bir oyuncu olarak tanınıyor. Ancak bu kez "Kızılcık Şerbeti" dizisinde iddialı bir sunucu olarak karşımıza çıkacak. Bu yeni karakterle birlikte projenin fenomen karakterleri arasında yer alması bekleniyor. 33. bölümde diziye katılacak olan Helin karakterinin özellikleri ise merak konusu. Helin'in karakteristik özellikleri, belki de bazı ünlü sunucularla benzerlikler taşıyacak ve bu da diziye ayrı bir heyecan katacak. İzleyiciler, Helin karakterinin nasıl bir yolculuğa çıkacağını ve hangi ünlü sunuculara benzetilebileceğini heyecanla bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.