MasterChef'ten Elenen İsim Gözyaşlarına Boğuldu! Sürpriz Şekilde Yarışmaya Veda Etti!

MasterChef'ten Elenen İsim Gözyaşlarına Boğuldu! Sürpriz Şekilde Yarışmaya Veda Etti!
TV8 MasterChef'ten öyle bir isim gitti ki duyanlar ne diyeceğini bilemedi. Son haftaların tartışmalı ismi olması nedeniyle de gündemdeydi. Yarışmaya veda eden isim ve detaylar haberimizde...

TV8'de yayımlanan MasterChef Türkiye All Star'ın dün akşamki bölümünde, izleyiciler yine heyecan dolu bir eleme mücadelesine tanık oldu. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri koltuğunda oturduğu yarışmada, Mert, Eda, Çağatay, Barış, Barbaros, Eray ve Sefa arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı. İşte bu heyecanlı bölümün detayları:

Eleme oyununun ilk turunda yarışmacılar, şeflerin verdiği koruk kullanarak en lezzetli ve yaratıcı yemeği hazırlamak için ter döktü. Bu turda Eray, Sefa ve Barış başarılı bulunurken, Eda, Barbaros, Mert ve Çağatay ikinci tura kalmak zorunda kaldı.

Yarışmadan Mert Elendi!

Dört iddialı yarışmacının kaldığı ikinci oyunda ise Danilo Zanna'nın özel tarifi "Girit kabaklı kaymaklı risotto" yapılması istendi. Tadımların ardından en başarısız yemeği yapan yarışmacının Mert olduğu belirlendi.

Duygusal Bir Veda Konuşması Yaptı

MasterChef All Star'dan elenen Mert, duygusal bir veda yaşadı. Yarışmadan önce hep seyahatte olduğunu, dinlenmek istediğini belirten Mert, performansından dolayı üzgün olduğunu dile getirdi. Hem mental hem de fiziksel olarak yorulduğunu ifade eden Mert, yarışmadaki herkese teşekkür etti ve "Burada yemeklerimle yüzünüzü güldüremedim ama mekanımda umarım güldüreceğim" sözleriyle ekranlara veda etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.