Netflix Dizisine Burçin Terzioğlu Katılıyor! Güzel Oyuncunun Rol Arkadaşları da Belli Oldu!

Netflix Dizisine Burçin Terzioğlu Katılıyor! Güzel Oyuncunun Rol Arkadaşları da Belli Oldu!
Netflix dizisi Asaf için oyuncu seçmeleri devam ediyor. Yeni sezon hazırlıkları devam ederken Burçin Terzioğlu ile de anlaşma sağlandı. Güzel oyuncunun yer alacağı dizide neler yaşanacak? İşte Asaf dizisi oyuncu ve karakterleri...

Netflix Türkiye'nin geçtiğimiz yıl kutladığı altıncı yıldönümünde duyurduğu projeler arasında yer alan "Asaf" dizisi, gelişmeye devam ediyor. Dizi, daha önce "Fatma" isimli diziyi yaratan Özgür Önurme'nin gözetiminde olacak ve toplamda altı bölümden oluşacak. Dizi, Uber sürücüsü Asaf'ın etkileyici yaşam öyküsüne odaklanacak.

Burçin Terzioğlu Diziye Katıldı

Casting süreci halen devam eden projede, Cihangir Ceyhan ve Saadet Işıl Aksoy'un ardından, Burçin Terzioğlu da kadroya katıldı. Terzioğlu, yakında TOD platformunda izleyici ile buluşacak "Sarmaşık Zamanı" dizisinin ardından "Asaf" projesine dahil oldu. Başarılı aktris, dizide Asaf'ın karısını oynayacak.

Dizi, Asaf'ın karısı ve çocuğu tarafından terk edilmesinin ardından yaşadığı dramatik değişimleri anlatacak. Özellikle bir olayın ardından Asaf'ın hayatının nasıl döndüğü, dizinin ana temasını oluşturacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.