Safir Dizisi Hazal Hakkında Bilinmeyenler! İlda Özgürel Kimdir Sevgilisi Var mı?

Safir Dizisi Hazal Hakkında Bilinmeyenler! İlda Özgürel Kimdir Sevgilisi Var mı?
ATV'de yayımlanan Safir dizisiyle tanınan İlda Özgürel kimdir? İlda Özgürel ve Hazal karakteri hakkında merak edilenler haberimizde. Oyuncunun yaşı, kilosu, boyu, sevgilisi var mı ve diğer soruların yanıtı.

NTC Medya'nın ATV'de yayınladığı yeni dizi Safir, ilk bölümüyle 4 Eylül 2023'te izleyici karşısına çıktı. Özge Yağız'ın canlandırdığı Feraye'nin yakın dostu Hazal karakteriyle dikkat çeken İlda Özgürel, halkın ilgisini çabucak kazandı.

Safir'de Hazal, Feraye'nin çocukluk arkadaşı ve sır ortağıdır. Oldukça zeki, cesur ve başarılı bir genç kadın olan Hazal, Feraye'yle birlikte üniversite öğrenimi görmektedir. Ancak Hazal, aşk konusunda oldukça çekingen bir tavır sergilemektedir. İlda Özgürel'in canlandırdığı bu etkileyici karakter, izleyiciler tarafından merakla takip ediliyor.

İlda Özgürel Kimdir? (Hayatı - Oynadığı Diziler)

Peki, kimdir bu İlda Özgürel? 1995 doğumlu olan Özgürel, tiyatro eğitimine 2009 yılında Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nde başlamış, 2013'te liseden mezun olmuştur. Sahne eğitimini tamamladıktan sonra Khas Tiyatro'da rol almış, birçok tiyatro oyununda performansı ve güzelliğiyle izleyicileri etkilemiştir. Safir dizisiyle televizyon kariyerinde yeni bir sayfa açan Özgürel, daha önce Mubi Türkiye'nin "AMA" projesinde yer almıştı. Yeteneği ve potansiyeli ile İlda Özgürel, geleceğin öne çıkan kadın başrol oyuncuları arasında gösteriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.