Saklambaç Dizisi Ne Zaman Başlıyor? Uraz Kaygılaroğlu ve Cemre Baysel'den Sonra Diziye Kimler Katıldı?

Saklambaç Dizisi Ne Zaman Başlıyor? Uraz Kaygılaroğlu ve Cemre Baysel'den Sonra Diziye Kimler Katıldı?
Yeni dizi projesi Saklambaç'ın yayınlanmasına az kaldı. Dizide Cemre Baysel ve Uraz Kaygılaroğlu'nu göreceğiz. Diziye katılacak oyuncuların isimleri yavaş yavaş belli olmaya başladı.

OGM Pictures'ın yeni sezon için sunduğu diziler arasında "Saklambaç" büyük ilgi görüyor. Dizi, Nadim Güç'ün yönetmenliğinde ve Armağan Gülşahin'in senaryosuyla izleyici karşısına çıkacak. Merkezinde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek gibi yetenekli oyuncuların bulunduğu dizi, bir konakta yaşanan karmaşık aile ilişkilerini ve sırları ekrana taşıyacak.

Saklambaç Oyuncu ve Karakterleri

Dizi içinde Kont Ziya rolüyle veteran aktör Tamer Levent, Mete'nin teyzeleri Füsun ve Tansu rolleriyle Sevinç Erbulak ve Gökşen Ateş izleyiciyle buluşacak. "Belgin" karakterini canlandıracak olan Şenay Gürler ve Mete'nin annesi Gülten rolündeki Nilüfer Açıkalın da kadroyu güçlendirecek. İncila'nın hayat hikayesi, halası Müberra'nın gözünden anlatılacak, ki bu karaktere Açelya Devrim Yılhan hayat verecek. Müberra'nın yaratacağı entrikalar, izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Çekimler Yakında Başlayacak

Dizi için saç ve kostüm denemeleri hâlâ sürüyor ve kadroya yeni katılan isimlerden biri de Edip Saner. Saner, dizinin çekimlerine hafta başında katılacak ve Füsun'un eşi Bahri karakterini canlandıracak. "Saklambaç," derin aile sırlarını ve karmaşık ilişkileri bir araya getirerek izleyicisine sürükleyici bir hikaye sunmayı amaçlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.