Saplantı Dizisine Erkan Petekkaya ve Diğer Oyuncular Katılıyor! Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Saplantı Dizisine Erkan Petekkaya ve Diğer Oyuncular Katılıyor! Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?
Erkan Petekkaya'lı yeni dizinin oyuncu kadrosu çok merak edildi. Petekkaya yapımcı ile anlaşma yaptı mı? Saplantı dizisinin diğer oyuncuları da ortaya çıktı. İşte dizinin yayın tarihi, konusu ve diğer detaylar...

Yeni sezonun beklenen dizilerinden biri olan “Saplantı”, Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Türkan Derya’nın yönetmen koltuğuna oturacağı, Aybike Ertürk’ün kaleminden çıkan bu dizi, baskı dolu bir evde büyüyen Sabah ile Babür’ün iç içe geçmiş aşk öyküsünü sürükleyici bir şekilde izleyiciye sunacak. Dizinin baş karakteri Sabah’a, genç ve yetenekli aktris Nilsu Berfin Aktaş hayat verecek. Babür karakteri için ise Onur Seyit Yaran ile görüşmeler sürüyor. Babaları Önder karakterine ise deneyimli aktör Erkan Petekkaya’nın can vermesi bekleniyor.

Erkan Petekkaya Başrolde Olacak mı?

Eğer Erkan Petekkaya bu rolü üstlenirse, izleyicileri ekrana kilitleyecek bir performans sergilemesi bekleniyor. Şu an net bir gelişme söz konusu değil. Babür’ün eşi Simin karakterini ise yeni nesil yeteneklerden Meltem Akçöl canlandıracak. “Saplantı” dizisi, geçmişte birbirine aşık olan iki karakterin dram dolu hikayesini anlatacak. Önder’in annesi rolünde ise seçici davranan usta oyuncu Hülya Darcan yer alacak. Dizi ekibi, saç, makyaj ve kostüm provalarına yakında başlayacak. Sabah’ın küçük kardeşi Çisil karakterini ise “Dönence” dizisinden tanıdığımız Nazlı Çetin canlandıracak.

Saplantı Dizisi Hikayesi Nedir?

Dizinin hikayesi, Sabah ve Çisil’in babaları Önder’in sıkı kontrolü altında, kısıtlı bir çevrede büyümelerini ve bu süreçte yaşadıkları zorlukları işleyecek. Babür ve Sabah arasındaki karmaşık ilişki, dizinin merkezinde yer alacak, ve bu ilişkinin etrafında gelişen olaylar, izleyicilere farklı bir aşk hikayesi sunacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.