Şevket Çoruh Yeni Dizide Eski Hayat Arkadaşıyla Oynayacak! İkisi de Geçmişi Yad Edecek!

Şevket Çoruh Yeni Dizide Eski Hayat Arkadaşıyla Oynayacak! İkisi de Geçmişi Yad Edecek!
Şevket Çoruh ve Günay Karacaoğlu, Korkma Ben Yanındayım dizisinde karı koca karakterleri canlandıracak. Gerçek hayatta da geçmişte evli olan ikiliyi ilginç anlar bekliyor.

Ünlü aktör Şevket Çoruh'un sevenleri, "Tetikçinin Oğlu" dizisinin ardından uzun bir aradan sonra polisiye efsane dizi "Arka Sokaklar"da yeniden kamera karşısına geçmesini bekliyorlardı. Şevket Çoruh, röportajlarında "16 yıl sonra polislikten emekli oldum" diyerek polislik kariyerini sonlandırdığını ifade etmişti. Ancak dizi tekliflerini değerlendirdikten sonra FOX'un "Korkma Ben Yanındayım" projesini kabul etti.

Dizinin bir diğer sürprizi ise Şevket Çoruh'un eski eşi Günay Karacaoğlu ile ekranlarda buluşması oldu. Gökçe Güneş Doğruöz'ün "İnci" rolünü üstleneceği bu projede Şevket Çoruh, deniz feneri bekçisi Nihat karakterine hayat verecekken, Günay Karacaoğlu ise kızları Gülenay'ın okulunda çalışan Seher karakterini canlandıracak.

Şevket Çoruh ve Günay Karacaoğlu'nun evlilikleri 1993 ile 2004 yılları arasında sürdü, ancak bu süreçte kızları Gülenay için iyi birer arkadaş olarak ilişkilerini devam ettirdiler. Ayrıca, Baba Tiyatro'da birlikte çalışmaya devam etmeleri, onların işbirliği ve dostluğunun devam ettiğini gösteriyor.

"Korkma Ben Yanındayım" projesi, Fikret Reyhan'ın yönetmenliğinde, usta senarist Erkan Birgören tarafından yazılan senaryosuyla dikkat çekecek gibi görünüyor. Şevket Çoruh'un yeniden dizi setine dönüşü ve eski eşiyle birlikte ekranlarda yer alması izleyiciler arasında büyük bir merakla bekleniyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.