TRT 1'de Ayrılık Krizi! Teşkilat Dizisi Oyuncusu Apar Topar Gitti!

TRT 1'de Ayrılık Krizi! Teşkilat Dizisi Oyuncusu Apar Topar Gitti!
TRT 1'deki Teşkilat'ın yeni sezonuna az bir vakit kala önemli bir oyuncu ayrılığı yaşanıyor. Başarılı oyuncu diziden hemen gitti. Peki ayrılmasındaki sebep neydi? İşte Teşkilat'ta yaşanan son olaylar...

Teşkilat, dört sezondur izleyiciyi ekran başına kilitleyen bir dizi olarak, bu Eylül'de yeni sezonuyla geri dönüyor. Ancak bu dönüşte kadroda önemli bir eksiklik olacak: Deniz Baysal. Üç sezon boyunca Zehra Balaban karakterine hayat veren Baysal, diziden ayrıldığını açıkladı.

Deniz Baysal Diziden Ayrılıyor!

Diziye olan ilgi her geçen sezon artsa da, Deniz Baysal'ın ayrılışı büyük bir şok etkisi yarattı. Ünlü oyuncu, yapımcılarla yaptığı toplantı sonrası, yollarını karşılıklı anlayış içerisinde ayırdı. Serüvenine Murat Yıldırım'ın devam edeceği belirtilen dizide, yeni bir TİM oluşturulacağı da konuşuluyor.

Deniz Baysal, Instagram üzerinden duygu yüklü bir veda mesajı yayımladı. Baysal'ın mesajında, "Teşkilat için benim damağımda kalacak bir proje oldu. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımı çok seviyorum ve her zaman yanınızdayım," ifadelerine yer verdi. Mesajını izleyicilere teşekkürle tamamladı ve Zehra Balaban karakterine veda ettiği belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.