Tuzak Oyuncusu Arka Sokaklar'a Katıldı! Yakışıklı Oyuncu Hangi Karakteri Canlandıracak?

Tuzak Oyuncusu Arka Sokaklar'a Katıldı! Yakışıklı Oyuncu Hangi Karakteri Canlandıracak?
18. sezonuna hazırlanılan Arka Sokaklar'da yeni oyuncular diziye katılıyor. Bu sefer eski Tuzak dizisi oyuncusu ile anlaşma sağlandı. Oyuncunun adı ve canlandıracağı karakter ortaya çıktı.

Arka Sokaklar," 18. sezonunda da izleyici kitlesi tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Orhan Oğuz'un yönetiminde, Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul'un kaleminden çıkan hikayelerle ekranlara geliyor. Serinin en yeni yüzü olarak Balamir Emren, ekibe katılmış durumda.

Doktor Yağız Karakterine Hayat Verecek

Balamir Emren, önceki sezonda "Tuzak" dizisinde polis karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Şimdiyse "Arka Sokaklar"da "Doktor Yağız" karakterini canlandıracak. Bu yeni rolünde, dizinin sevilen karakterlerinden Rıza komiserin kızı Pınar ile romantik bir ilişki yaşayacak.

Dizi, yıllardır sektörün tanınmış isimleri Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu'nun başrollerde olduğu geniş bir oyuncu kadrosuna sahip. Diğer dikkat çeken isimler arasında Perihan Ünlücan, Oğuz Peçe, Tunç Oğuz, Ali Haydar Çataltepe ve daha birçok yetenekli aktör ve aktris yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.