TV8 Dizisi Aşka Düşman Oyuncu Kadrosu Belli Oldu! Bihter Dinçel de Dizide Oynayacak

TV8 Dizisi Aşka Düşman Oyuncu Kadrosu Belli Oldu! Bihter Dinçel de Dizide Oynayacak
Bihter Dinçel'in yeni projesi duyuruldu. Güzel oyuncu, TV8 dizisi Aşka Düşman'da rol alacak. Oyuncuyla ilgili merak edilenler ve son gelişmeler haberimizde yerini aldı. Dizide hangi karakteri canlandıracak? Kendisiyle beraber kimlerin oynayacağı da netleşti.

Türkiye'nin en çok beklenen dizilerinden biri olan "Aşka Düşman" yakında ekrana gelecek. Mesude Erarslan gibi deneyimli bir yönetmenin gözetiminde çekilecek olan dizinin senaryosu, Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur ikilisi tarafından yazıldı. Bu heyecan verici proje, bir annenin erkeklere olan düşmanlığı ve üç kızının etrafında dönen olayları izleyiciye sunacak.

Bihter Dinçel Diziye Katıldı

Nazan Kesal, Buse Meral ve Barış Aytaç gibi tanınmış isimlerin yanı sıra, dizinin oyuncu kadrosu yeni bir yıldızla daha güçleniyor. Bihter Dinçel, kadroya son olarak dahil olan isim. Dinçel, yakın zamanda "Yürek Çıkmazı" dizisinde ve "Aile Çıkmazı" filminde başarılı performanslar sergilemişti. "Aşka Düşman" dizisinde savcı karakterini canlandıracak.

bihterdincel2.jpg

Yeni Karakteri İçin Hazırlanıyor

Dizi için oyuncu görüşmeleri hız kesmeden devam ediyor. Bihter Dinçel'in de dahil olmasıyla, projenin daha da parlak bir geleceği olduğu söylenebilir. Son olarak Ferit Aktuğ ile "Aile Çıkmazı" filminde eş başrolü paylaşan Dinçel, yeni rolüyle izleyicinin karşısına çıkmak için sabırsızlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.