Uzun Zaman Sonra Arka Sokaklar Artık Başlıyor! Arka Sokaklar 18. Sezonda Kimler Oynayacak?

Uzun Zaman Sonra Arka Sokaklar Artık Başlıyor! Arka Sokaklar 18. Sezonda Kimler Oynayacak?
Arka Sokaklar'ın 18. sezona başlayacağı tarih merak ediliyordu. Uzun zaman sonra diziden olumlu haber geldi. Oyuncu kadrosu hazır ve dizi Kanal D'de ekrana gelecek. İşte dizinin yayın tarihi ve yeni oyuncuları...

Arka Sokaklar dizisi, izleyiciler için önemli bir değişikliğe sahne oldu. Uzun süredir Mesut Komiser karakterine hayat veren Şevket Çoruh'un diziden ayrılmasının ardından, dizinin atmosferinin nasıl olacağı merak ediliyor. Fakat bu sadece bir değişiklik değil; dizinin yapım şirketi de Erler Film'den D Media'ya geçti. Yeni yapım şirketi hızla devreye girdi ve mevcut oyuncularla yeniden anlaşmalar yapmaya başladı.

Arka Sokaklar Ne Zaman Başlayacak?

17 sezon boyunca kesintisiz bir şekilde devam eden Arka Sokaklar, sağlık problemleri ve Erler Film ile yaşanan sorunlar nedeniyle geçen sezon bir mola vermişti. Ancak iyi haber, dizinin 1 Eylül'de Cuma günü yeniden ekranlara döneceği yönünde. Yeni sezonda rol alacak oyuncular arasında Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve daha birçok isim bulunuyor.

Dizi 18 sezon boyunca polisiye kategorisinde ve Türkiye'nin gündemini yansıtan olaylarla izleyici karşısına çıkmıştı. Yeni yapım şirketi D Media, dizinin eski popülaritesini geri kazanmayı amaçlıyor. Özellikle mevcut kadroda iyileştirmeler yaparak, eski seyircileri yeniden ekran başına çekmeyi hedefliyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.