Yabani Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Konusu Belli Oldu!

Yabani Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Konusu Belli Oldu!
Yabani dizisinde kimler oynayacak sorusu yanıt buldu. Başrolde birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin konusu, yayınlanacağı tarih ve kanal haberimizde...

Çekimleri devam eden "Yabani" adlı televizyon dizisi büyük bir merakla bekleniyor. Dizi, Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi tanınmış aktör ve aktrisleri ekran karşısına getirecek. Dizi için özel bir tanıtım filmi hazırlanmış ve eğer herhangi bir aksilik yaşanmazsa, bu tanıtımın bu akşam gösterilmesi planlanıyor.

Dizi Ne Zaman Başlıyor?

Çok sayıda yetenekli oyuncunun kadrosunda yer aldığı bu yapım, salı akşamları izleyiciyle buluşmayı planlıyor. Bunun yanı sıra, dizinin ilk bölümünün tarihi de belirlenmiş gibi görünüyor; eğer programda bir değişiklik olmazsa, ilk bölüm 12 Eylül Salı günü yayınlanacak.

Dizinin ana teması, zengin bir aileden kaçırılan ve sonra sokaklara terk edilen Yaman'ın yaşadıklarını ele alıyor. Halit Özgür Sarı'nın canlandırdığı Yaman karakteri, izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi vaat ediyor. Eserin kulislerinde, salı akşamları yayınlanacak olmasının diziyi daha da popüler hale getireceği konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.