Yalı Çapkını Bir Bölümü Kaç Dakika Sürüyor? Yeni Bölüm Daha Kısa Sürdü!

Yalı Çapkını Bir Bölümü Kaç Dakika Sürüyor? Yeni Bölüm Daha Kısa Sürdü!
Star TV dizisi Yalı Çapkını'nın bir bölümü beklenenden daha kısa sürdü. Hal böyle olunca izleyiciler sürenin değişip değişmediğini merak etti. Yalı Çapkını bir bölümü kaç saat veya dakika?

"Yalı Çapkını" dizisinin son bölümü, izleyiciler tarafından daha önceki bölümlere kıyasla daha kısa bulundu ve bu, kafalarda soru işaretleri oluşturdu. Dizinin bu yeni bölümü, neden bu kadar kısa sürdüğü konusunda merak uyandırdı. Dizi severler, ünlü diziyle ilgili kısaltılmış sahneler hakkında spekülasyon yaparken, bu kısalmanın sebebi Mert Ramazan Demir’in, yurtdışında bir marka ile çekim yapması ve dizinin bazı sahnelerinin başka bir şehirde çekilmesi olarak belirtildi. Demir, dizide Ferit karakterine can veriyor.

Yalı Çapkını Bir Bölümü Kaç Dakikaya Düştü?

Yalı Çapkını bir bölüm ortalama 145 dakika sürerken bu sefer 125 dakikaya düştü. Dizide kısa tutulan sahneler, seyirciler arasında bazı kısımların çıkarıldığı yorumlarına neden oldu. Aynı zamanda, fragmanda gösterilen bazı sahnelerin gelecek bölümlere saklandığı bilgisine ulaşıldı. Ancak, bu durum dizinin genel popülerliğini etkilemedi ve gelecek bölümlerde kullanılacak olan sahnelerin heyecanı korundu.

Dizi, Doğuş Grubu'nun sahip olduğu Marmaris'teki D Maris Otel’de çekilen tatil sahneleriyle de dikkat çekti. Gelecek hafta ekrana gelecek olan bu sahneler, izleyiciler tarafından şimdiden beğenildi. “Yalı Çapkını”nın genç oyuncuları, Türkiye'nin prestijli otelinde lüks bir tatilin tadını çıkarma fırsatı buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.