5 Litre Ayçiçek Yağı 100 TL'nin Altında Satılıyor! Marketten Son Kampanya Haberi Geldi!

5 Litre Ayçiçek Yağı 100 TL'nin Altında Satılıyor! Marketten Son Kampanya Haberi Geldi!
Ayçiçek yağı satın alacak vatandaşlar için marketten önemli bir kampanya haberi geldi. 5 litre ayçiçek yağı 93 TL'ye düştü. 100 TL'nin altında olan bu ürünü satın almak için elinizi çabuk tutun...

Marketler, müşterilerine daha kolay erişim sağlayabilmek için çeşitli indirim kampanyaları düzenlemeye devam ediyor. Son olarak, bir market zinciri, ayçiçek yağına özel bir indirim fırsatı sunuyor. Bu kampanya, vatandaşları adeta bu markete çekiyor, zira stoklar oldukça sınırlı.

Son zamanlarda, Rusya-Ukrayna savaşının yanı sıra pandemi etkileri de göz önünde bulundurulduğunda, ayçiçek yağı fiyatlarında ciddi artışlar yaşandı. Özellikle stokların tükenmesi, fiyatların daha da yükselmesine neden oldu. Bu sorunlar henüz tam olarak çözülmemişken, marketler enflasyonun etkisini azaltacak şekilde indirimli ayçiçek yağı satışına başladılar.

A101'de Sıvıyağ Fiyatları Düştü

A101 gibi büyük market zincirleri, ayçiçek yağına dair dikkat çekici bir indirim kampanyası başlattı. Özellikle Vera marka 5 litrelik ayçiçek yağı, piyasa fiyatının oldukça altında, 93 TL'ye indirildi. Oysa, genellikle 5 litre ayçiçek yağı 150 TL civarında satılıyor. Bu indirimli ürün, sınırlı stoklarla üç gün boyunca satışa sunulacak.

Bu büyük indirimi kaçırmamak için en yakın A101 şubesini ziyaret etmeyi ihmal etmeyin. Ancak unutmayın, stoklar sınırlı, bu yüzden hızlı davranmakta fayda var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.