Ayçiçek Yağında Ramazan Kampanyası Bir Başka! Sıvıyağ 5 Litresi Mart Ayına Özel 40 TL İndirimli...

Ayçiçek Yağında Ramazan Kampanyası Bir Başka! Sıvıyağ 5 Litresi Mart Ayına Özel 40 TL İndirimli...
5 litre ayçiçek yağındaki indirim bir anda gündem oldu. Sıvıyağ fiyatları, Mart ayında Ramazan'a özel çok daha uygun fiyatlarla satılıyor.

Ayçiçek yağı ürünlerinde güzel kampanyalar devam ediyor. Mart ayında fiyatlar iyice düştü. Peki 2 ila 5 litrelik ayçiçek yağı ürünleri marketlerde indirimli olarak kaç TL'ye satılıyor?

Ramazan ayının getirdiği manevi atmosfer, market zincirlerinin de indirim kampanyalarıyla birleşerek vatandaşlara ekonomik nefes aldırıyor. Özellikle son dönemde artan fiyatlarla dikkat çeken Ayçiçek yağı, CarrefourSA'nın Ramazan ayına özel indirimleri arasında ön plana çıkıyor. CarrefourSA, Ramazan ayını fırsat bilerek, vatandaşların bütçelerine katkıda bulunacak indirimler yapmaya devam ediyor. Bu kampanyalar içerisinde Ayçiçek yağı fiyatlarında yapılan indirimler dikkat çekici bir yer tutuyor.

2 ve 5 Litre Ayçiçek Yağı Fiyatları

CarrefourSA'nın Ayçiçek yağı üzerinde uyguladığı indirimler, vatandaşların yüzünü güldürüyor. Market zincirinin 5 litrelik Ayçiçek yağı fiyatlarında gerçekleştirdiği indirimler şu şekilde:

  • 5 lt Teneke Yudum Ayçiçek Yağı fiyatı 229.90 TL,
  • 5 lt Pet Biryağ Ayçiçek Yağı fiyatı 199.90 TL,
  • 2 lt Pet Yudum Ayçiçek Yağı fiyatı 89.90 TL.

Bu indirimlerle birlikte CarrefourSA, diğer Ramazan ayı özel ürünlerinde de kampanyalar düzenleyerek, vatandaşların alışveriş yükünü hafifletmeyi amaçlıyor. Diğer dikkat çekici indirimli ürünler arasında Güllaç 250 TL, Hurma Rabbi 98.90 TL, Boyacıoğlu Taze Yarım Yağlı Beyaz Peynir 149 TL, Sude Gemlik Yağlı Siyah Zeytin 129 TL, 2000 g Eker Kova Yoğurt 75.90 TL, 1650 g Öncü Domates Salçası 104.90 TL, 80 g Apikoğlu Parça Pastırma 112.90 TL, 100'lü Lipton Doğu Karadeniz Bardak Poşet Çay 111.75 TL, 700 g Fiskobirlik Nuga 99.90 TL gibi ürünler yer alıyor. Bu indirimler, özellikle Ramazan ayında artan ihtiyaçlar düşünüldüğünde, büyük önem taşıyor. CarrefourSA'nın sunduğu indirimler, vatandaşlara hem kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunuyor hem de Ramazan ayının ruhuna uygun bir yardımlaşma ve dayanışma ortamı yaratıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.