PTT'den Emeklilere Büyük Kıyak! 100 Bin TL Kredi Kampanyası Başladı!

PTT'den Emeklilere Büyük Kıyak! 100 Bin TL Kredi Kampanyası Başladı!
PTT, emeklilere yönelik büyük bir kredi kampanyası başlattı. Bu yeni kredi kampanyasıyla beraber PTT, 100 bin tl'ye kadar kredi desteği sağlanacağını açıkladı.

PTT ve Aktifbank iş birliğiyle, emeklilere özel bir kredi kampanyası başlatıldı. Bu kampanya kapsamında, emeklilere 100 bin TL'ye kadar kredi imkanı sunuluyor. İşte başvuru koşulları ve detaylar.

Nakit Desteği 3 Ay Erteleme İmkanıyla

PTT, emeklilere yönelik bu yeni kredi kampanyasıyla 100 bin TL'ye kadar nakit desteği sağlıyor. Emekliler, 3 ay ertelemeli olarak bu krediden yararlanabiliyorlar. Kredi, Aktifbank aracılığıyla sunulmakta olup, başvuru için emeklilerin PTT'den maaş müşterisi olmaları gerekmektedir.

Başvuru Koşulları ve Detaylar

Kredi başvuruları, düşük kredi notuna sahip emekliler dahil olmak üzere, maaş müşterileri tarafından yapılabiliyor. Başvurular, en yakın PTT şubesinden yapılabileceği gibi, SMS yoluyla da gerçekleştirilebilmektedir. SMS ile başvuru için "PTT" yazıp ardından bir boşluk bırakarak TC kimlik numarasını içeren bir mesaj 3050 numarasına göndermek yeterli olacaktır. Başvuru sonuçları hızlı bir şekilde öğrenilebilmekte, bu sayede emekliler acil nakit ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilmektedirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.